Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak jól gyanakodtam hogy CDI lesz akkor?
Miből is jöttél rá most?
Ok, elnéztem valamit rendesen! miket írok...
Rég volt talán igaz se volt...
Nincs mit amúgy!
Egyébként RS-re nem hinném hogy olyan kicsit raknának. 150-160 inkább. Ott vannak a jó Dunlop D209-es gumik, szuper lágy slick gumi. Igen csak jó! És igen jó a kialakított formája is.
fflooty@freemail.hu
Hali, egy e-mailt kaphatok?
Szia, nekem van eladó CDI-m
Kiderült, hogy nálam az alaplap hiba elvileg nem jöhet szóba.. Csak a CDI-t nem tudtam kimérni, a többi jó.
Tehát van valakinek eladó CDI-je?
Igen ez a gyujtás alaplap.
http://www.hobbielektronika.hu...

erre gondoltam, mi felénk ezt gyujtótekercsnek hívják:D
Ejj a kutyafáját, miért nem vettem én ezt észre?! Pedig biztos ellapoztam ott is.. Na mind1 köszi azért :) Egyébként a "gyújtótekercs" alatt gondolom a gyújtóalaplapot érti, nem?
[82531] hozzászólásban írja;
"PistiMoto és ByFzr

köszi hogy annó foglalkoztatok a témával, azaz nekem volt gyújtás problémám a rotax 123 as blokkon, a gond megoldódott ma, kézhezkaptam az új gyújtótekercset, és úgy látszik az volt a gond, mert ma már fordultam vele 1-2 kört:D szóval még egyszer nagyon köszi szépen a segítséget!:D:D:D"
Szia, ha esetleg mér olvasod a fórumot(tudom jó rég volt). Akkor megtudnád mondani, hogy mi volt a problémád? Mert sokat ovlastam vissza nem találtam sehol és DETTÓ ugyan ez 100%-ban a problémám.. és senki sem tud mit kezdeni vele
Sikerült megnézni?
Szia! engem érdekelne a farokidom, de email-re nem válaszolsz, a telefonszámod meg nem él.
Azért raknak 125-130at hátra, és 115-öt előre, mert nincsen 140-150-es slick. 125 általában, 130 is nagoyn ritka.
Nagymotoroknak első gumija 120-125 általában; hátulra erre a motorra jó még.
Érdekes...
Én inkább kisebbet raknék, pályázásra is 120 körülit raknak, az a 150 eléggé széles...
Nyugi elfér, nem lesz baja!
Nekem is ilyen volt!
Köszi,160 tuti elfér? Nem lesz baj?
link

Ezért!
Szerintem elég faszán mutat rajta!
120/70 első
150/70-160/70 hátsó
Jó reggelt!
Segítség kéne gumi méretbe,első hátsó min. és max méretek.gyári méreteket tudom.
köszi
Az mire jó?
eBay-en van tömérdek.