Helló!
Tavaly Horvátban voltam az enyémmel 2336 km-es túra volt és csak gyertyát cseréltem benne 1x az út alatt. Tehát +bíz6ók, ha be van állítva rendesen, viszont azt hozzá kell tenni, hha baj van vele zsebbe kell nyúlni rendesen.
szanto001 válasza minden tekintetben helyes.
Még annyit hozzátennék, hogy mikor megnézel és választasz akkor nem kell 100%-ban megbízni az eladóban. Én mikor veszek valamit akkor felkészülök a legroszabbra és legfeljebb kellemes csalódásaim lesznek. Igaz volt már roszabb is mikor képek alapján itélkeztem és mikor élőben láttam menten elájultam. De ekkor jön az alkudozás.
Ha valaki rendszeresen karbantartja, szervizeli (szakszerűen), akkor megbízható. (Az enyémmel többször voltam már több 100 km-es túrán is, és bármikor el is merek vele indulni.)
Viszont ha valaki elhanyagolja, nyilván lehetnek gondok belőle (ezért vásárlás után érdemes lehet átnézni). Véletlenszerű hibák meg bárminél előjöhetnek (mindegy, h milyen típus, évjárat, de ennél sem gyakoribb mint más típusnál).
Sziasztok!
Engem az érdekelne hogy mennyire megbízható az rs 125?
Motorvásárlás előtt állok, de faterom azt mondja ne olasz gépet, inkább japánt, de abból 4t 125 gyenge...
Amit néztem egy 2008as 6ezer km-t futott gép, ez az újabb fajta. Mennyire megbízhatóak ezek?
Van itthon, azzal nincsen baj, meg amugy is 500 ft... Aprilia meg 2800 Ft o.O De akkor esztergályos megtudná csinálni, vagy kihez kéne elvinnem? Esetleg nincs valakinek eladó? Vagy más ötlet, hogy hogyan lehetne csinálni?
Aha, akkor kell szereznem egy 26x1,5 ös lendkeréklehúzót.. Te írtad(rx125 topikban), hogy simson lehúzóra rálehet tenni ezt a menetet. Ezt hogyan képzeljem el? Nem vagyok nagyon a témában sajnos.. Van egy esztergályos ismerősöm, ha beviszem neki a simsonét, és mondom neki h tegyen rá ilyen menetet, akkor megtudja csinálni nem?
Utána leszedheted az önindítót is. Jól pucolj ki mindent féktisztítóval. Ha a helyén van az önindító, beül egy perembe, és nem szabad mozognia. Nekem az RX123-as blokkal volt szerelve, emlékeim szerint nem vol egyszerű kiforgatni az önindítót a váz közül.
Az önindtót egyelőre hagyd a helyén. A lenkereket elkerülhetetlen, hogy leszereld, másképp nem férsz hozzá a bendixhez. de csakis hozzá való LENKERÉKLEHÚZÓVAL. Előtte szedd le a kis műanyagdeklit, ami közontban tartja a bendix tengelyét is (két csavar fogja.) Utána nézelődj, mi romolhatott el.
"Angel eyes" karikát rakott már valaki a lámpába?
Honnan tudnék megfelelő méretűt rendelni?