Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindent arany áron ad nem csak a hengert és fillérekért akar vásárolni...
Ez nem gyári!Attól még lehet hogy jó.Nyilván jobb mint egy bontott aláírom.Sajna bontottan ritka ami tökéletes de mégis csak gyári!
A kopott meg nic. sérült hengereket a gokartosok akik ezekkel a széria hengerekkel mennek, ingyen osztogattyák! 20-25 e. körül szépen behüvelyezik,az országban több helyen is.
Nem is baj az. Csak az hogy ennyit kér érte! Ami felét nem éri!
első index pár érdekelne rs 125 96-98 s évjáratúra.
köszi
Lemaradt.

A honlapon a fekete cuccai még nem igazán vannak fent. Érdeklődj bátran!

Hengerszett és fejidom nincs.

20/482-2625
Ha érdekelnek RS 125 bontott cuccok, nézz fel!

http://www.bmotor.hu/
bakonymotor.hu
akkor hivhatod a gerecse motort,mert ez ott vettük,50000ft/db. vagy a bakony.hu!nikazil sérült hengert akarsz eladni a gyerekeknek?ejnye...
Hali! Nem tudja valaki hogy tartalék csövét hova kell rá tenni a karbire meg véletlenül le ugrott róla ahogy fel emeletem a tankot és nem láttam már csak azt hogy lóg a cső, utánna meg akárhogy néztem nem találtam sehol hova kellene rá tenni. Előre is köszi a választ/válaszokat.
50 000 ért én is vennék gyári új hengert vagy 10 db.-ot csak az a baj hogy 140 000ft a gyári új.Megkapod az alváz számot csak nem volt idöm még kipakolni a raktárból hogy hozzáférjek!A 2 ünnepközt akarok rendezkedni!ha addig nem késik akkor átküldöm!S bocs!
Fényképezd le, hol van pontosan. Valószínűleg laza egy csatlakozás, vagy szar a kábel végén a saru. Ezek miatt szikrázhat az önindító környéke. Esetleg a vezeték szigetelése sérült, és hozzáér valamihez.
https://www.youtube.com/watch?...

Régi téma, de hátha. Google keresővel ugy is idetalálnak:
préssáv, présrés, mérés, aprilia, rs, 125, préshézag, ón
50000ft ért gyári új hengert kaptok.25000ft ért meghüvelyezik a régit gerecse motor.hu
kösz az alvázszámot,amit igértél.......
email:ujszaszisandor34@gmail.com Tel:06 70 459-6036
Persze abba való.Minimálisan alkuképes.Hivj fel a s megbeszéljük.Tel:06 70 459-6036
De "csak" önindítás közben. EZ kicsit irónikus kérdés volt :D Énis sejtettem, hogy nem vmi fajin, de akkor mi lehet a probléma?
NEM
Udv! Az normalis ha az oninditobal szikrazik?
Helo tzp888@gmail.com az email cimem irj es megbeszeljuk
Érdekelne a hengerszett ! megadnál egy e-mail cimet és megbeszélnénk ?!
az úgy érdekes lesz lehet. én nem tenném.
Szia,jó állapotú henger kellene Aprillia rs 125 2004 -esbe.
Szia,nekem 2004-es aprilia rs 125 van.Ebbe kellene.Az ar fix?