Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd március-áprilisban elmegy, télen nem nagyon lehet eladni semmit...
http://www.kepesmotor.hu/april...

Még mindig nem sikerült eladni a kis szerelmem és nem tudok rájönni miért, srácok mindenkinek ilyen nehéz vagy csak nekem nem megy? Pedig szerintem nem drága és valóban rendben van, valami ötlet?
keresek dellorto 28 phbh karbit
A karbi paraméterek: szivocsonk atmérö külsö 40mm,légszüröoldali csonk külsö atmérö 64mm,teljes hossz szivocsonk elejétöl a légszüröcsonk végéig mérve 87mm
körüli méretekkel
köszi
Huuu... Már igen abba a hónapban el is adtam vagy májusban.
Talán Dunlop lenne... Írj rám ha érdekelne.
Ki kellene mérni más égőnél is, mondjuk elsőnél. Ha ugyanez a helyzet, akkor fesszabályzó. Ha nem, akkor valami ellenállással korlátozni a hátsó ízzót..vagy nemtudom.
hozzáteszem, előtte nekem is az izzókat vágta ki figyelmeztetéskép
vigyázz! nehogy más is kiégjen -műszeregység vagy gyújtás.
nálam egy gilera KK motoron a gyújtáskapcsoló volt agyonkopva és leégett a gyújtáselektronikám.
Szevasztok! Aprilia mx 125 adott a következő probléma a hátso izzó pár km után ki ég rálet mérve az izzó foglalatra és aksira mind a kettő esetben gáz adáskor 12,8-20 V között mozgott a töltés, érdeklödnék fesz szabájzó probléma-e okozhatja?
(rotax 122-es blokk
válaszokat elöre is köszönöm
hello!
erdekelne par alkatresz rotax 123-hoz
fotengely
lendkerek
trafo
Szia, megvan még a gumi?
Ez nem Phbh karbi. 2007-től módosított karbi van ezeken. 5000 ft-ért adom a karbit egyben és vele egy adag új főfúvókával.
Aprilia Rs 125 Alkatrészek! Érvényes okmányokkal Rendelkező váz!kerekek,légszűrő, hátsólámpa,hűtő
És pár alkatrész! ár megegyezés szerint. műszerfal,alaplap,feszültségszabályzó,rotax 122 karbon membrán, kuplung kosár, gyujtáskedni, lánckerék dekni,gázbovden,tank,idomok.zárszett. kormány kapcsolok.
Bármi érdekel ami használható jó állapotban van rs 125 felnire
milyenre gondoltál?
Hali esetleg slick gumid nincs eladó?
szia nekem is van eladó féknyergem ha érdekel!

1996 évjáraton volt!
írtam email-t
Külön nem eladóak a gumik? Az első érdekelne
nincs meg már
Ha aktuális még engem érdekelne.
szipeti22@gmail.com
Üdv. Nincs valakinek pneumatikus powerje rotax 123-hoz eladó?
Üdv. Első féknyereg mennyi lenne?
110 70 17, és 150 60 17 Michelin pilot pover 90% gumik párban 20 000ft eladó! fejidom, tükör, lámpa, idomok,stb eladók!
ha érdekel első lámpa hivj fel 06 30 279 4896
Hali.Van 1 nagyobb gondom remélem tudd vki segíteni.a lényeg hogy lecseréltem a kábeleket a motorban,minden szépen stimmel az összes csatlakozó és működik világít minden,most jön a gond 98-s kábel köteg ami rotax 122-re lett tervezve,enyémben meg rotax 123 van és a tekercs csatlakozói nem passzolnak,meg lehet ezt oldani valahogy?