Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak ez még lassabb folyamat gondolom, mert a váznál nem fér el. De ez se lehet rossz a több részes miatt... Van hogy a sima villás kulcs nem akar oda férni a csavarhoz ha nem olyan jó állásban áll az anya a henger miatt...
Én sima kulccsal szedtem el ami még ennek a felétől kisebb kb. és el fér a váztól is még.
http://www.kepesmotor.hu/april...

Megmaradt alkatrészek! akár egyben is vihető minden!
megegyezés szerint!

szép napot!
Nippondenso cdi
071000-0910 qca91
Szia!

Ha van egy kis önbizalmad akkor neki kezdhetsz szerelni bátran. Tény és való, könnyebb ha ki van szedve a blokk de kiszedés nélkül is megoldható a dugócsere vagy épp amit szerelni akarsz.
cdi számát megnézted?
Ezek után kezd inamba szálni a bátorság Lehet csúnyán hisztis leszek a projekt végére Azért ezer hála a tréningért urak
Én ilyennel húztam le.
http://www.szekerszerszam.hu/7...
Én sem vettem ki a blokkot. Igaz nem is mertem. De meg lehet oldani. Kis idő kell hozzá.
Olyat én se tudnék ami oda férne. Pedig van sokféle csuklós meg... csak oda nem fér semmi.
Egyébként én csak sima kulccsal szoktam le húzni, szépen átlósan...
Aprilia Rs 125 lánc szett. 1500km-ert futott! Számlával.
továbiak
Aprilia Rs 125 bontodik!
-Érvényes magyar papirokkal. 2015.07 ig müszakival rendelkező Aprilia Rs 125 főváz.
-Petku Racing exhaust Kipufogó Rendszer Aprilia Rs 125
-Aprilia Rs125 Rotax 122 es blokk.
Új Vertex dugattyú, MEC-EUR hajtókar,Koyo csapágyak (mind a 8db)
Atehna tömítés szett, Athena szimering szett,Vízpumpa felújítva,Műanyag
fogaskerekek(Kiegyenlítő tengely,Főtengely,Olajszivattyú meghajtó,
Víz szivattyú meghajtó)Új kuplung (kosár,lamella,rugók)
-Aprilia Rs 125 Lánc szett 1500km ert futott.
-Aprilia Rs 125 Elsö hátsó kerék. Tárcsákkal.új koyo csapágyakkal. Frissen homokszorva,porfestve.
-Komplett müszerfal.
-légszürö
-Elsö fékrendszer
-Hátsó Fékrendszer
-Dellorto 34 porlasztó
-Hütö
-Hátsó lámpa
-Tank
- Motor vezérlö CDI
-Feszültség szabályzó
-Zár szett
-Kormány kapcsolók
-Trafó
-Kuplung, fék kar
-Váltokar, Hátsó fékkar
-Kábelköteg.
-Akumlátor
És egyéb kissebb alkatrészek! Több alkatrész is megvan nem csak a képen láthatóak!
valaki tud mondani valamit erről a cdi ről?
piaggio efi technology ac34
cm 082401
0800120003167
2009-es rs
ebbe is van fojtott meg fojtatlan ?
hali!
egész véletlen nincs meg az efi gyujtásod?
üdv.!
2009-es rs -hez van valakinek eladó cdi-je?
Csak azt nem tudom, hogy a négy lefogató csavarból, kettőt hogy tudnak nyomatékkal lefogatni. Hogy csak egy hajlított csillagkulcs fér el, az tuti. Nem tudok olyan szerszámot ami oda elfér és nyomatékkulcs is.
Jó móka az tuti. Csak egy jó kulcs kell hozzá. Kisebb kulccsal egész könnyen le szedhető.
Tankot szerintem felesleges le szedni. Én sose szedtem le azért. De ahogy gondolod csak javaslat.
Lehet. De jobb ha rá szánsz egy kicsit többet. És veszel egy jót amivel elvileg nem lesz gond egy darabig.
Csak felétek fogsz motorozni? Szerintem jobban jársz hosszabb távon egy rendszámossal...
Hát erre felénk nem annyira szigorú a jard,ezért 50-esként használtba gondolkodok vagyis megpróbálom de ha basztatnak akkor eladnám és rendszámosat vennék.
A kérdés, hogy rendszámosat akarsz, vagy 50-ként használni. Nagyon befolyásolja az árat.
Nehéz a poppszakma, hát még a motorosoké
Köszönöm a választ, hétvégi bulinak jó lesz
Igen, le lehet húzni blokk kiszerelése nélkül is. Egy jó 11-es csillag-villás kulcs kell hozzá.
Bocsi fiúk, de lenne egy kérdésem
Az Rs 125 hengert le tudom venni úgy is hogy a tank leszedése után bontok mindent felülről, vagy ki kell vennem a komplett blokkot. Tudatlan nőként e kettő között vacilálok. Vajon az első variáció lehetséges
Szerinted 200 e körül lehet jót kapni csak 95-99-esek tettszenek igazán azokba is gondolkozok.
akkor nálam mi nem passzol,sztem nem passzol,a lámpát és a konzolt nézzétek