Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aprilia Rs 125 1998.12 havi Váz eladó! Érvényes magyar okmányokkal 2015.07 ig müszaki! A vázhoz minden fém váz alkatrészt adok. A képen látható váz az. Érd: kiscsende@freemail.hu
valaki segítsen,honnan tudnék venni lánc vezető görgőt?
előre köszi
Összeszámolva van vagy 600 ezer...
occsó...
Blokk:100
Váz: 80
Kerekek:40
Trafó:3
Feszültség Szabályzó: 7
Power Vezérlö elektonika: 8
Power Behuzó motor: 8
CDI:10
Hütö: 10
Ülések: 10
Zárszett: 12
Müszerfal: 12
Telószárak: 30
Hátsó Teló: 25
Tükrök: 6
Kormánynyak: 8
Fékmunkahenger:4
Féknyereg 6
Új elsö fékbetét: 3
Új hátsó fékbetét: 3
Benzincsap:4
Fék kar:5
Körinditó gomb: 2
Váltókar:3
Fékpedál:3
Stender:4
Kiegyenlitö fogaskerekek párban:7
Kapcsolók: 6
Gumik: 30
Hátsó lámpa gyári: 5
Hátsó lámpa ledes: 10
Aksi: 5
Lánc Szett: 20
kipufogó: 30

több kép részlet.: kiscsende@freemail.hu

A motor majdnem minden alkatrésze megvan!
lenne rá 2db uj gumim is.
nekem van egy tökéletes Bitubo rugos tagom.
A blokk egyben elado
Én a henger szettre lehet vevő volnék. Attól függ milyen és milyen ára is van....
egyben érdekelne? a motor jelenlegi álapotban. idomok,elsölámpa,plexi,index,viszapilantok, és pár kiseb alkatrész nélkül 200 irányár.
A blokk rotax 122. Teljesen felujitva. álorészel lendkerékkel. kompleten. Csak személyes átvételel. Beinditható. 100ezer irányár. 200ezret költötem csak a blokkra számlák vannak rola. Szerelö tette össze.
blokk mennyi egyben? Gyujtás henger,minden marad rajt?
Mennyi lenne az ára ?
Anyira nem bontom sajnos. a blokk csak egyben eladó!.
Érdekelne a tömítőszett és a henger ! menyibe adnád ?
idomok nélkül eladó a motor. Egyben is elvihetö. Vagy esetleg bontom!

Eladó Rotax 122 es blokk. Aprilia Rs 125
Új Vertex dugattyú, MEC-EUR hajtókar,Koyo csapágyak (mind a 8db) Atehna tömítés szett, Athena szimering szett,Vízpumpa felújítva,Műanyag fogaskerekek(Kiegyenlítő tengely,Főtengely,Olajszivattyú meghajtó, Víz szivattyú meghajtó)Új kuplung (korár,lamella,rugók) 1500km ert futott csak motul 710 es olajal!

Eladó érvényes okmányokkal rendelkezö váz.
Új gumik.
1500km ert futott lánc szett.
idomokon kivül szinte minden alkatrész eladó!
A BLOKK ÉS A VÁZ CSAK SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL! BLOKK BE INDÍTHATÓ!
Bele lehet szarni ha szar pattant! Akár milyen lehet. Gyári semmit nem ér ha szar. Vannak azért jó hengerek. De amelyik pattant az általában valamit megevett!
Bakonymotor-t vagy gerecse motort keresd a neten! Ha egy db -ot veszel akkor 50e
Nagyon kellene az az új gyári henger 45 ért tudnál linket vagy céget mondani ahol megtudnám rendelni ?
Igen az tényleg jó annyiért ha leadja a gyári teljesitményt!
Angliábol is lehet hozatni 83e ft gyári új! 140ccm-es tuning henger dugoval 122 600,-ft igaz az már nem gyári de új! Utángyártott mitaka 51e ft!
Ez gyári !új!és mivel kettőt vettem ,45e-ért megkaptam darabját! Ne tévesszen meg hogy nincs rajt az aprilia felirat,lemartam mert egy pannoniára került!
Van parba 3e
hát persze, a kínaiak öntötték homokba ......hidd el ez gyári
Eladó egy komplett Gianelli rendszer!
érdeklődni: gudzol@freemail.hu