Nem nehéz. Csapágyboltban, vagy ahol hidraulikához kapni dolgokat, apró pénzért adnak. Legegyszerűbb ha elviszed a hengert is és belepróbálja. Nekem meg volt szakadva az egyik hengerfejcsavar, azért jött elő a jelenség.
Hozzáértők segitsenek kérem! A motor egyik pillanatról a másikra elkezdte foralni a vizet, nem rég lett összerakva teljesen darabokba volt. arra gondoltam h kifogyott az olaj megnéztem az olajpumpát az működik szóval nem ez a gond, leszedtem a hengerfejet termosztát szétolvadva szóval kuka, gondoltam ez a baj összeraktam nélküle, felengedtem fagyállóval légtelenítettem de a hengerfejnél kis idő mulva begőzösödik hiába légtelenítem. valakinek volt hasonló problémája?
még a hengertalp vagy a hengerfej tömitésre gondolok de adjatok tippeket kérlek. holnap meg szeretném csinálni.
vajon hová mehet a másik vége ? keresd ki,. próbáld ki mit csinál menet közben csak nem katapult. mondjuk egy új kamionban izgalmasabb végignyomkodni a gombokat, menet közben
Sziasztok! Valaki meg tudná mondani nekem hogy mi az a kis gomb/kapcsoló ami a duda mellett van? az van rá írva ha jól olvastam ki hogy:"Leonelli Harka-spain art.L.410. próbáltam le fényképezni ez lett a legjobb minőség.
még a hengertalp vagy a hengerfej tömitésre gondolok de adjatok tippeket kérlek. holnap meg szeretném csinálni.
http://www.bmotor.hu/aprilia-r...