Szia!
Ha rotax123-as a blokkod akkor tudok hozzá gyári bontott alaplapot illetve felső gyujtóegységet illetve újat is ami jobb mint a gyári! Ha érdekel emailon keress meg és ott a többit
patvaros87@gmail.com
a gyújtáskapcsoló és a vészleállító tesztelve,jók. a lendkerék alatti tekercsről jön áram ha hajtom az önindítóval,de a trafónál már nem jön szikra. viszont ha a tekercsről jövő áramot fogyasztóra (izzóra)kötöm akkor annak nem kéne világítania?
Sziasztok! olyan problémám lenne h rs125 nél nincs szikra :/ nem tudom h trafó vagy a lendkerék alatti tekercs okozhatja-e. nincs valakinek valami adata h ki tudjam mérni? vagy valami más megoldás? (egyik reggel egyszer csak nem indult el, aztán szétszedtem,leszedtem a lendkereket de semmi hibát nem találtam összeraktam elindúlt... másnap reggel mentem vele kb 4km-ert és egyszer csak leállt azóta megint nem indul) válaszokat előre is köszi!
Ha rotax123-as a blokkod akkor tudok hozzá gyári bontott alaplapot illetve felső gyujtóegységet illetve újat is ami jobb mint a gyári! Ha érdekel emailon keress meg és ott a többit
patvaros87@gmail.com
Üdv
Rotax 122 -es blokkba keresek powerszelepet / powernyelvet
ez a cucc mi? és mit ér?
én tippem power behúzó mágnes , de árát nem tudom.
Eladó lookwell nyàri motoros kesztyű S-es méretben , szinte nem is volt hasznâlva egyszer volt rajtam
Érdeklődni 06309031104 szàmon lehet
a gyújtáskapcsoló (KEY) szerepe kizárható, ha a 20 és 7,5 biztosítékot áthidalod.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rs_125_paly
amotor-8126984
Nem kapott olajat?