koszonom fiuk. megnézetem szerelővel. én nem értek hozzá. felrakok egy vidit hogy lássátok.Fórum ciimmel. az a helyzet, hogy a motor M.on van én meg angliaában. hamarossan megyek haza és megnézetem.
Folytás lehetséges változatai:-szűkitett beömlő nyílás(17mm-21mm re szokták.)Fúvokák mérete kicsi.Ha 34-es karbid van akkor min 120 főfúvoka kell,de inkább 140.
-kipufogónyílás leszűkítése.Ez nyitott állapotban azthiszem 32mmm.
-kipufogó fojtása.Ez lehet közvetlen a toroknál,értelemszerüen ez is nyitott állapotban kb 32mm.Vagy lehet még a rezó része.Ez az öblös rész és a dob közti "vékony cső".
De szerintem gyenge a gyertyád,és vagy be van rakodva a kipufogó.Álltalában az előbb említett részen tömödik,ill szűkül be.
Üdv.
Első körben:gyertya+kábel+pipa csere.Gyertya minimum 9"-es.
Milyen karbi van a gépen?32-34 nek kell lenie.Kompressziót is kellene mérni.Minimum 8bar.
Power szelep működik? Egyáltalán van benne? (a fojtottban csak le van "dugózva")
Fojtott lehet még a kipufogó (hiába működik a power, egy fojtott kipufogóval nem fog kipörögni, vagy csak nagyon gyengén)
Amúgy amit láttam a képeid között, az 96-98 körüli lehet.
Sziasztok! Karbi, gyújtás és önindító nélküli komplett 125-ös, (rotax 122) blokk érdekelne, működőképes, beépíthető állapotban. Elég sürgős, és fontos a dolog ezért akinek nincs, de van tippje, hogy kinél lenne az ne tartsa magában.
Köszi
Udv. 125 os rs tulaja lettem. Lenne par kerdesem.
-7000nel leszabalyoz. Ok?
-folytva van,hol van nen a folytas?
-vegseb 110. Gondolom a folytas az oka.
-mikori lehet a moci.
galeria az adatlapomobn
Hidd el, rég elmentem volna a pénzemért, ha nem lenne 15 az útiköltségem. Az elején még ő mondta, hogy átbaszták egy alkatrésszel, nem bízik az emberekben, és nem akar utánvéteset sem, még akkor is, ha adok rá beszerelési garanciát (mindig szoktak, illetve mindig megvizsgálom és rögzítem a videóra küldés előtt az alkatrész állapotát, mint erről is, kimértük multiméterrel). Ezen túl biztos, hogy nem fogok küldeni senkinek előre fizetés nélkül semmit.
Ui.: Ma meg is fenyegetett, hogy feljelent, mert "szidalmazom őt a neten". (Hozzáteszem, hogy semmi jogsértőt nem tettem, még a telefonszámát, és címét is közölhetném.) Nevetséges szegény.
Én csak annyit tennék hozzá a dologhoz hogy más annak örül ha talál valamit a mocijához nagy keresgéléek sokszor honapok után és felcsillan a szeme hogy " végre" erre az ilyen emberek még jobban megnehezítik hogy hozzájussunk a kívánt alkatrészekhez :( jön a bizalmatlanság stb .
Más keresek 2002-e Rs 125-höz km/h csigát s.O.s
gabofreemail.hu9@freemail.hu
Nem az ismerosei előtt akarom lejaratni, mert az pár napos szenzáció lenne. Olyanok előtt kell lejáratni, akik vásárolni akarnak tőle (nem csak itt tettem közzé:) ). Egyébként le is tiltott már.
Power elektronikát 6200 értékben úgy, hogy a postát is én álltam. Nem tudta felfogni a szerencsétlen, hogy nem fogom átbaszni, mivel még a postát is képes voltam saját pénzemből kifizetni, már akkor észrevettem, hogy felejtős, csak reménykedtem hátha mégis igazat mond, ezért nem tettem eddig közzé.
Nekem kamusnak jott le. Azr mondta 500 T koltott az rsre( 2 honapja) de szombaton a haverja azt irta h most lett vele kesz. Akkor 2 honapja honnan gondolta az 500 at?...
Mit adtal el neki?
Nem tudom, hogy mi az igaz már. Eleinte normális, becsületes, lelkiismeretes gyereknek tűnt, helyesen írt, értelmesen, ezért is mertem neki elküldeni látatlanba az alkatrészt. Majd mikor két hét után is csak ígérgetett, akkor már megmutatta a foga fehérjét. Mintha teljesen más emberrel beszéltem volna, úgy fest, nem először vert át valakit, elég gyakorlottnak tűnik így utólag. Azt is mondta, hogy azért nem küldi még a pénzt, mert a szerelője nem tette még össze a motort, ebből kifolyólag nem tudta kipróbálni sem azt, így nem tudott megbizonyosodni az általam küldött alkatrész működőképességéről. Majd megadta a szerelője számát, hogy sürgessem meg egy kicsit, hogy ki tudja próbálni és ő küldhesse a pénzt. Wtf?! Olyan abszurd dolgokat írt, hogy nem tudtam napirendre térni, nem függött össze, amiket írt. Emellett már nekem égett a pofám, hogy annyit zaklatom (heti kétszer).
A storyhoz hozzaszolnek. Facen arulta a motorjat kb 2 honappal ezelott, mint full fejutitott rs. Aztan eltunt a hirdetes.
Par napja ismet feltette idomok nelkul es azt irta megint hogy azert nincs rajta az idom mert most mett kesz a felujitas.( par napja). Ebbol azt szurtem le, hogy a ket honappal ezelotti felujitasa kamu volt. Ergo a mostani is az szerintem.
Figyelem mindenki! Hazug kis hülye gyerek van köztetek!
KISCSENDE nevű felhasználónak ne küldjetek semmit, ne dőljetek be neki, mert egy kis tizenéves pitiáner csaló! Csende Sándor, csongrádi lakos, zöld rs-e van. Több évig küldözgettem csomagokat, ez az első eset, hogy így átvertek. Kb. 50 levélváltás, több mint 2 és fél hónap várakozás után sem küldte el a pénzemet. Közben ígérgetett fűt-fát, hogy éppen miért nem küldi az összeget. A holnapból holnapután lett, majd annak az azutánja. "Majd ha elviszik a quadját", "nem kapott még fizetést", "reggel 6-tól éjfélig dolgozik egész nap", blabla. Erre felkerestem az édesanyját, aki elsőnek visszaírt, majd többszörös felszólítás után sem volt hajlandó válaszolni a fia neveletlenségével, megbízhatatlanságával kapcsolatban. Tehát ha keres valamit, szóba se álljatok vele, mert egy kis hazudozó, alattomos féreg!
-kipufogónyílás leszűkítése.Ez nyitott állapotban azthiszem 32mmm.
-kipufogó fojtása.Ez lehet közvetlen a toroknál,értelemszerüen ez is nyitott állapotban kb 32mm.Vagy lehet még a rezó része.Ez az öblös rész és a dob közti "vékony cső".
De szerintem gyenge a gyertyád,és vagy be van rakodva a kipufogó.Álltalában az előbb említett részen tömödik,ill szűkül be.
Első körben:gyertya+kábel+pipa csere.Gyertya minimum 9"-es.
Milyen karbi van a gépen?32-34 nek kell lenie.Kompressziót is kellene mérni.Minimum 8bar.
Fojtott lehet még a kipufogó (hiába működik a power, egy fojtott kipufogóval nem fog kipörögni, vagy csak nagyon gyengén)
Amúgy amit láttam a képeid között, az 96-98 körüli lehet.
Aprilia Rs 125ös 2008as kiadású motorhoz keresek
első sárvédőt! Aki tud kérem segítsen elég furán néz ki nélküle a gépem! :)
Köszike
Köszi
-7000nel leszabalyoz. Ok?
-folytva van,hol van nen a folytas?
-vegseb 110. Gondolom a folytas az oka.
-mikori lehet a moci.
galeria az adatlapomobn
Ha meg akarom fúratni a hengert akkor a membránt ki kell vegyem belőle? :)
Ezen a kinyomon csak a kozepso pici kerek reszt nyomja meg a haromszog kar?
Ui.: Ma meg is fenyegetett, hogy feljelent, mert "szidalmazom őt a neten". (Hozzáteszem, hogy semmi jogsértőt nem tettem, még a telefonszámát, és címét is közölhetném.) Nevetséges szegény.
Más keresek 2002-e Rs 125-höz km/h csigát s.O.s
gabofreemail.hu9@freemail.hu
Mit adtal el neki?
Par napja ismet feltette idomok nelkul es azt irta megint hogy azert nincs rajta az idom mert most mett kesz a felujitas.( par napja). Ebbol azt szurtem le, hogy a ket honappal ezelotti felujitasa kamu volt. Ergo a mostani is az szerintem.
KISCSENDE nevű felhasználónak ne küldjetek semmit, ne dőljetek be neki, mert egy kis tizenéves pitiáner csaló! Csende Sándor, csongrádi lakos, zöld rs-e van. Több évig küldözgettem csomagokat, ez az első eset, hogy így átvertek. Kb. 50 levélváltás, több mint 2 és fél hónap várakozás után sem küldte el a pénzemet. Közben ígérgetett fűt-fát, hogy éppen miért nem küldi az összeget. A holnapból holnapután lett, majd annak az azutánja. "Majd ha elviszik a quadját", "nem kapott még fizetést", "reggel 6-tól éjfélig dolgozik egész nap", blabla. Erre felkerestem az édesanyját, aki elsőnek visszaírt, majd többszörös felszólítás után sem volt hajlandó válaszolni a fia neveletlenségével, megbízhatatlanságával kapcsolatban. Tehát ha keres valamit, szóba se álljatok vele, mert egy kis hazudozó, alattomos féreg!