Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tuning kipu rendszert vennék
eladó gumik 150, 110 dulop, pirelli. irc, bridgestone, 18000- 12000ft, párba 06 30 279 48 96
Érdekelne! Képet tudsz küldeni?
Levegos.
Szopos, de meglehet csinalni.
Sziasztok!

Van nekem egy 96os rs 125ösöm és olyan gondom volt vele, hogy mikor mentem és használtam az első féket, akkor kb. 300m után magától teljesen befogott a fék és hiába húztam a gázt egyszerűen megállt a motor. Gyanitottuk, hogy a fékcső eldugult, ezt kicseréltünk a minap, viszont most meg egyáltalán nem érzékeli a fékkart, mintha csak disznek lenne ott, egyáltalán nem reagál a behúzásra.
Mikor betettük az új csövet persze végeztünk rajta légtelenitést, lehet, hogy még van benne levegő azért nem fog?
Valaki tudna benne segiteni? Hálás lennék, itthon már kicsit tanácstalanok vagyunk...
1995 os aprilia rs 125 bontódik!
érdeklődni 06-30-6200-184 telefonszámon .
széles utat!
Nem, isten ments. Újonnan énis tudok szerezni, de annyira nem létszükség:) Elsősorban használt érdekelne. Kiakarom próbálni, hogy tényleg jobb-e pályázni ezzel, mint az elektromossal:)
tudok szerezni, de nem olcsó. új kell ?
Sziasztok!
Valakinek esetleg egy ilyen power szelepe lenne esetleg? Akár 1:1be cserére egy 7800as elektromos rendszerre:)
de eddig nem folyt a viz, eddig az olaj folyt. magát a váltóban levő olajat, hogy tudom leengedni? ( most ahogy a deklit vettem le, folyt ki). de inkább leengedném rendesen. van valami leengedő csavar? ha igen, hol?
Valószínűleg azért folyik a vized.
ja maga a vizpumpában nem cseréltem. de azt hiszem nem szimmering van benne hanem tömszelence. azt nem cseréltem.
dehogynem. azért szedtem szét.
A vízpumpában nem cseréltél szimeringet? Szét kell szerelni hozzá. Kettő is van benne emlékeim szerint. Egyik az olajnak, egyik a víznek. Kb 600Ftos tétel.
hello
na kicseréltem a vízpumpán az O gyűrűket.
a delni levétel után láttam, hogy nincs csavar a mi fogná a vizpumpát. pasztával lett berakva, az tartotta elég erőssen. kiszenvedtem, rá az új O gyuruk, majd paszta és vissza. összeraktam, de folyt a viz.
Osszetaktam de utana a viz folyt, nem az olaj. Szetszedtem ujra, kipasztazzam ismet. Most hogy az uj olajat ne bukjam, oldalara dontottem de kifolyt a tuloldalt. Osszeraktam ujra, raktam bele 10-40 olajat a maradek 75-90 melle. Megint folyt a viz. Raadasul fustolt mint az allat. Elindultam az utcaba de 3!perc utan mar 100 fok volt a viz. A kuplung nagyon kint fogott es csuszott brutalul. Gondolom a ketfajta olaj miatt. a vizpumpát ami tartaná csavar, nem tudok berakni másikat, mert belül nincs már menet.. hogyan tovább?
Vissza is! :)
Eladó!
Ment email.
Udv!

Holnap a vizpumpan levo O gyurut cserelem.
Valaki leirna a menetet, esetleg a buktatokat, ha van? Koszi
Szia!
Nekem pont van egy ha még érdekel.
Elérhetőségem:06-20-244-5457 sg92.mail@gmail.com
Sziasztok!
Eladóak a képeken látható Aprilia RS 125 alkatrészek korrekt áron.
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok.
Kérésre tudok még képet küldeni .
Elérhetőségem: 06-20-244-5457 sg92.mail@gmail.com
Használ valaki 120/70-17-es első gumit? Befér?
Annyi pénzért jobban járnál sokkal ha el bontanád amúgy.

Engem a henger érdekelne is!
Hali!
Eladó egy 2003-as RS125. Műszakilag kiváló állapotban,fényezés férne rá.
Új gyertya,váltó olaj,hűtőfolyadék és első teló szimeringek vannak benne. Okmányok nélkül tehát vagy 50-ként használva vagy donor motornak. I.ár: 180 000huf
A motor Bp-en található. További képeket és infókat mail-be küldök. Érdeklődni: rozsan1991@gmail.com
sziasztok Rs 125 2002-es gépemhez keresek km/h csigát s.O.s

gabofreemail.hu9@freemail.hu