Sziasztok! Az eladó Aprilia Tuonomhoz szeretném a véleményeteket kérni! Hirdetem már egy jó ideje de még senki nem érdeklődött érte. Szerintem nem adom drágán, június közepéig szeretném eladni. Köszi előre is a segítségeteket!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rs_
125_tuono-7844788
Köszi! A bowden végét nem tudom belerakni mer kerek furat van a szár végében. Bosch kövel ki lehet egy kicsit a száron a furatot hosszúkásra bővíteni? A bowden végén a pöcökhöz nem akarok hozzányúlni. A 122-esé hosszúkás a fészek. Oda kényelmesen befér.
Szia! nem gond. arra nagyon vigyázz, h a száron a kontra anya ne lazulhasson fel, mert akkor dugattyú csere minimum.
nálam rézzel körbe van forrasztva teljesen.
Csillakvillással lejött. Nagy nehezen, de elengette magát az anya. Azt írja a manual, hogy 30Nm-el húzzam meg. Az barátok között is kevésnek tűnik. megengedni igen nehezen ment. Lehet 50-60Nm is. Igaz valószinű még bontatlan. Illetve nem tudom, mert zöld 0,3mm vastah kingerlit tömítés volt alatta. Nem tudom a gyár mivel szerelte össze. Ha mással akkor már bontott, és baromira meghúzta valaki. Viszont a hengerfejen meg kék ragasztó is rajta volt amit a csavart rögzítették.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rs_
125_tuono-7844788
nálam rézzel körbe van forrasztva teljesen.
Ha érdekel tudok bontott hibátlan állapotú relét.
patvaros87@gmail.com
Üdv
Tökéletes állapotban van, írj e-mail!
sz.schliemann@indamail.hu
Csillakvillással lejött. Nagy nehezen, de elengette magát az anya. Azt írja a manual, hogy 30Nm-el húzzam meg. Az barátok között is kevésnek tűnik. megengedni igen nehezen ment. Lehet 50-60Nm is. Igaz valószinű még bontatlan. Illetve nem tudom, mert zöld 0,3mm vastah kingerlit tömítés volt alatta. Nem tudom a gyár mivel szerelte össze. Ha mással akkor már bontott, és baromira meghúzta valaki. Viszont a hengerfejen meg kék ragasztó is rajta volt amit a csavart rögzítették.
Dobj egy e-mail címet, és küldöm.
sz.schliemann@indamail.hu
A főtengelyről csinálnál pár képet külön?
Hallotatok valamit a RAM dugattyú márkáról? Vélemény?
Zsolt