Meg van a gond. A pover mint írtam, a rugót összenyomja és kb 2mm hiányzik ahhoz, hogy teljesen egy vonalba legyen a kipu átmérőjével.
Lehet nem rotak 122-hez való póvernyelv van benne?
Súber zégere alulról a 2. rovátka, levegőcsavar töveg beteker, majd 1,5-2 egész fordulatot ki. Ezeknek semmi köze nincs ahhoz, h a motor 8000-nél mit művel, de a főfuvinak igen. 130-as méretűvel kéne tudnia a teljesítményét.
Egy nagyon nagy kérés!
A motorom gyári kipuval, rezóval van felszerelve. Dellorto 28-as karbi! Van pover is.
Mekkora főfúvóka kell ehhez?
Még csak a súbert néztem, de az már teljesen fel van emelve. Ha megmondjátok mekkora főfúvoka kellene benne lenni azt megköszönném. Illetve a subertnek hol kellene állnia, és a levegő csavarnak mennyire kellene betekerve lenni. 8000-nél megtorpan és nem gyorsúl tovább 6.-ban
Ebbe úgy dől a benzin mint állat, meg az olaj is elég sok, milyen keverékkel mész? mekkora karbi van rajta, mekkora főfuvókával, tű hol áll? Milyen légszűrő van rajta, nincs elkoszolódva?
Szivato nélkül elvileg beindulhat hidegen, de keveselnie kell, szoval ha ráhuzol egy nagyobb gázt akkor elvileg lekéne hogy fulladjon. Ha simán veszi a lapot gázra akkor lehet hogy a légszürő van eltömődve és nem kap elég levegőt.
Érdekelhet ha tudnàl képet küldeni hogy pontosan mi higy van rajta.
Az enyémből meg az a hosszú fogaskerék hiànyzik amire rà kell tekerni a sporàlt a többi része jó.
A 3 ból csak össze tudok dobni egyet
szia, van meghajtás, ami a kerékbe megy be kis fémpöcök, az van letörve róla, de nem teljesen, így is oda lehet tenni, hogy mérjen. Küldök hozzá egy másik kihajtást ami nem működik, viszont ép rajta ez a kis pöcök. A többit megoldod ha ügyes vagy a 4e helyett 2500Ft email/teló az adatlapon.
Lehet nem rotak 122-hez való póvernyelv van benne?
Aprilia rs 125 bontódik írj ha kell valami!
Ha érdekel az adatlapomon találsz elérhetőséget.
Amennyit a motor kíván!
rotax 122-RS-re keresek hengerszettet 125ccm-160ccm-ig Újtól a kevésbé használtig.
(Sürgős).Előre is kösz.
Egy nagyon nagy kérés!
A motorom gyári kipuval, rezóval van felszerelve. Dellorto 28-as karbi! Van pover is.
Mekkora főfúvóka kell ehhez?
Még csak a súbert néztem, de az már teljesen fel van emelve. Ha megmondjátok mekkora főfúvoka kellene benne lenni azt megköszönném. Illetve a subertnek hol kellene állnia, és a levegő csavarnak mennyire kellene betekerve lenni. 8000-nél megtorpan és nem gyorsúl tovább 6.-ban
Hálás köszönet.
Keresnék Rs-hez 3 csavaros hangtompítót a kipufogóhoz, akinek van az írjon.
A pover behúzó mágnesnál meg tudnátok mérni mennyit mozog a behúzó. KB 8-10mm közötti értéket olvastam.
gabofreemail.hu9@freemail.hu
Az enyémből meg az a hosszú fogaskerék hiànyzik amire rà kell tekerni a sporàlt a többi része jó.
A 3 ból csak össze tudok dobni egyet