Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minden alkatrésze eladó, vagy egyben a váz!
patvaros87@gmail.com
Üdv
Szívlámpás Rs-re eladó hátsó lámpa, úgyahogy a képeken is látható, normál állapotú!
Heló!Észrevettem, most hogy mentem 1-2 kört sötétben, hogy egyszer van töltés, egyszer nincs. Hogy tudom hogy nincs töltés? A lámpa fényereje (mivel gyenge az akksi- mert nincs töltés) annyira erős mint amikor csak ráadom a gyújtást. Mikor megyek egyszer csak gondol egyet, és fénylik minden mint ahogy kell.

Továbbá: Mikor nincs töltés, és alapjáraton kapcsol... vagy csak kapcsolna a power, felvilágosodik minden. De akármilyen nagyobb fordulatszámon pörög a motor, egyenletesen gyenge a lámpafény.

Kontakt hiba, vagy komolyabb? Hol keresgéljek?
van 34 vhsb, leforrasztott olajcsőcsatlakozással, 11e
Ha nincs festve. Nem karcos nincs eltörve akkor kell.. Holnap küldheted is. Egy megtakaritott képet kérnék a tükrökről. Az összes alkatrészel. (rugok lefogatok is kellenek)
Szia!

Nekem van eladó 34-es VHSB karbim, síktolattyús, 16.000Ft.
Szia!
Nincsen sajnos.
karbid van ? 34-es VHSB?
Eladó Aprilia RS 125 alkatrészek!

- LED-es index (ÚJ)
- első kerék
- első-hátsó lábtartók
- fejidom tartó konzol
- főtengely (rotax-123)
- hátsó LED-es lámpa
- hátsó lengőkar
- hátsó sárvédő
- központi teleszkóp
- hengerfej
- víztér fedél
- hűtő
- műanyag fogaskerekek
- kiegyenlítő tengely
- kipufogó
- kormánykapcsolók
- kormányrúd
- levegőszűrő
- membrán
- műszerfal alkatrészek
- olajpumpa
- olajtartály
- oldaldeknik
- segédváz
- szívató bovden
- sztender
- tükrök
- váltó(rotax 123)
- vízpumpa
- víztartály
- zár szett
- üzemanyagtartály
- első gumi

És még sok minden más, ha valami érdekel, írj e-mailt!
sz.schliemann@indamail.hu
Keresek dellorto vhsb-34es karbit.
Aprilia rs 125 bontódik!
Komplett váz lengővilla segédváz blokk meg van még + nagyon sok alkatrész ha kell valami hívj !
06-30-6200-184
Írtam már egy párszor , hogy van , és hogy 5+ posta.....
Sziasztok,
2008-tól gyártott RS125-nek mi szokott a típus hibája lenni? Mire kell figyelni a vásárláskor?
Köszi
Annyit még esetleg hogy valakinek a blokkban a csapágy méretei megvannak és le tudná írni?
Sziasztok!
ELADÓ APRILIA RS125
Friss ropogós vizsgával eladóvá vált korához képes jó állapotban levő sportmotor, Németországból lett behozva és 2010-ben lett forgalomba helyezve. Eredeti kulcscsal, szervízkönyvvel és garancia kártyával. Minden működik rajta, amikor nem használtam fűtött garázsban volt tárolva. Új plexivel, 1 éves akkumulátorral, karbon kipufogó dob, új sport légszűrővel(nem direkt légszűrő). Teleszkóp szimmeringek(teleszkóp olaj Repsol), fékbetétek elöl-hátul, hátsó kerékcsapágy(SKF) és első gumi(Michelin Pilot) tavaly cserélve. Hátul Bridgestone Battlax gumi van, kicsit kopott de motorozható. Csakis Castrol Power 1 Racing motorolajjal járt.
KÉPEK nagyobb méretben is vannak, e-mailben eltudom küldeni őket. I.ár 295.000.-
aprilia rs 125 bontódik !
Visszapillantó tükröt keresek!
kiscsende@freemail.hu
Szia! Tegnap leprobáltam amit ajánlottál. Ha erösebb lennék talán le is fogtam volna a gyertyanyiílást. A főfuvi 110-es benne. Ez a karbi házát rögzítő csavaron találtam. Vagy az egész a főfúvóka? Vagy szétszedhetö? A henger levételének menetét leírnád. A hengerfej, karbi kipu le van már szedve. Illetve milyen kulccsal férek a henger négy csavarjához? Pl csillag villás? A povernél olyan mint ha hiányozna egy távtartó. Egy gumigyűrű van a nyelv házába és mint ha az nem kellene oda. Viszont a manualban jelöli. Oroszi Zolihoz elmegyek, és megnézem nála milyenek vannak. Elvileg teljes síkban kellene lenni mijor kinyit. Ez sajna még belóg ha koppig felhúzom. Bocs a hosszú levélért. Lehet felhívlak a nap folyamán. Zsolt.
nem kell kivenni
Csapágy szaküzlet. Motoros boltba semmiképp.
Sziasztok
Segítség kéne h honnan tudnék értelmes áron csapágyszettet venni 123asba?
Köszi
A hengert hogy lehet leszedni? A hengerfej és ami alatta van 5db 13-as csavarral felfogatva az le jött. A hengert 4db csavar fogja, és még a vázhoz is rögzítve van.
Ki kell venni a blokkot, hogy le tudjam venni?
A hónolás szépen látszik még.
Megtaláltam köszi!
az az olaj nem? Nekem a vizleeresztő kell
Blokkon a kuplung dekni alatt az egyik imbusszal, rávan irva hogy out.