Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdvözletem

valaki találkozott olyan problémával hogy nem mér a hőfokjelző?
digitális mérő állandó cold ot ír. mikor megvettem mondták hogy lecsúszik róla a saru azért néha mutat néha nem.
így is volt. leszedtem és egy drótot végig rátekertem utána fasza is volt de mostanában megint hol mutat hol nem de már inkább nem.
és marha idegesítő mert nem ártana látni mégis mennyi az annyi.

vagy esetleg pont az nem jó neki hogy rátekertem a drótot vagy mi lehet?
Helloztok, olyan kérdésem lenne hogy dellorto vhsb 34es karbiba milyen fuvókák vannak gyárilag?
98-as rshez keresek hátsó sárvédőt!
Akinek esetleg van : xbombs@citromail.hu
Van!
írtam e-mail -t
power nyelvre rugó méretet tud valaki mondani, vagy esetleg van valakinek eladó?:D
Igen... Holnap ezzel kezdem... Nagyon olyan, mintha kifogyna a benzin az úszóházból... Megnézem a benzincsapot meg kitakaritom a karbit aztán meglátom....
Elsőnek nèzd meg a benzincsapot folyik-e teljes keresztmetszeten a benzin nem csak csurdogál, +tisztitsd ki a karbit hátha megoldódik.
Nem. Teljesen úgy áll meg mint mikor kifogy a nafta. Mondjuk mielőtt leall teljesen nem áll vissza az alapjárat. De nem mindig áll le. Kicsit túráztatom akkor megyeget... odahúzom akkor felpörög rendesen de ha folyamatosan pörgetem akkor leall. ..
Benzincsapot nézted? nincs eldugulva, lefolyik rendesen a benzin?
Felpörög mielött megáll?
Sziasztok. Tudna valaki segíteni?
2001-es Rs-nek érdekelne a sűrítési végnyomása, esetleg valaki megtudná mondani? Vagy küldeni valami leírást vagy gépkönyvet amiben benne van? :)
Igen.. mint mikor elfogy a benzin...
Rx... hőfok mérőm nincs... 35-ös keverékkel jarok. Úgy áll meg mintha elfogyna a benzin... Szorult már meg motorom... az olyankor megall mint a cövek...
Elgyengül és úgy áll meg?
Vagy lehet hogy megszorul.... Olajzás van rendesen? Hűtés jó? Hány fokos a víz amikor megáll?
Sziasztok.
Segítsetek... Bár RX, de mondjuk mindegy... 34-es Dellorto karbi, Rotax 123...
Megyek kb. 500 métert -1 kilométert full gázon és elkezd bedadogni, majd le is áll. leállok, rárúgok indul és mintha semmi se baja sem lett volna... Olyan mint amikor elfogy a benzin. Lehet hogy kifogy az úszóházból a benzin? eddig nem csinálta. És most is akkor ha meleg a motor... Gyertya talán? Ha nem húzom neki akkor is néha csinálja de később. Ha leáll és rárúgok másodikra indul és tökéletesen megy megint 1 km-t...
Szerintetek?
lenne egy gumipárom nagyon olcsón ha valaki lát benne fantáziát

http://www.kepesmotor.hu/sport...
AZ IGEN OCO:D
Van ára.
szasztok lenne egy pár kerekemeladó rs 125 be való hibátlan. 80000 irányáron .20 3779746.
Ilyen tükröt keresek párba! Kompletten érdekel sérülés mentes!
06302467370 / kiscsende@freemail.hu
Eladó Aprilia RS 125 alkatrészek!

- LED-es index
- első kerék
- első-hátsó lábtartók
- fejidom tartó konzol
- főtengely (rotax-123)
- hátsó LED-es lámpa
- hátsó lengőkar
- hátsó sárvédő
- központi teleszkóp
- hengerfej
- víztér fedél
- hűtő
- műanyag fogaskerekek
- kiegyenlítő tengely
- kipufogó
- kormánykapcsolók
- kormányrúd
- levegőszűrő
- membrán
- műszerfal alkatrészek
- olajpumpa
- olajtartály
- oldaldeknik
- segédváz
- szívató bovden
- sztender
- tükrök
- váltó(rotax 123)
- vízpumpa
- víztartály
- zár szett
- üzemanyagtartály
- gumik

És még sok minden más, ha valami érdekel, írj e-mailt!
sz.schliemann@indamail.hu
Igen csak henger kellene ha jó a dugó is akkor lehet azzal.
Ha tudsz küldj már pár képet meg árat légyszives.
Krx93@windowslive.com
Köszi.
értem lejebb veszem az árát köszi az észervételt még valami amit szemet szúróan magas áron van? vagy a többi elfogadható?