valaki találkozott olyan problémával hogy nem mér a hőfokjelző?
digitális mérő állandó cold ot ír. mikor megvettem mondták hogy lecsúszik róla a saru azért néha mutat néha nem.
így is volt. leszedtem és egy drótot végig rátekertem utána fasza is volt de mostanában megint hol mutat hol nem de már inkább nem.
és marha idegesítő mert nem ártana látni mégis mennyi az annyi.
vagy esetleg pont az nem jó neki hogy rátekertem a drótot vagy mi lehet?
Igen... Holnap ezzel kezdem... Nagyon olyan, mintha kifogyna a benzin az úszóházból... Megnézem a benzincsapot meg kitakaritom a karbit aztán meglátom....
Nem. Teljesen úgy áll meg mint mikor kifogy a nafta. Mondjuk mielőtt leall teljesen nem áll vissza az alapjárat. De nem mindig áll le. Kicsit túráztatom akkor megyeget... odahúzom akkor felpörög rendesen de ha folyamatosan pörgetem akkor leall. ..
Sziasztok. Tudna valaki segíteni?
2001-es Rs-nek érdekelne a sűrítési végnyomása, esetleg valaki megtudná mondani? Vagy küldeni valami leírást vagy gépkönyvet amiben benne van? :)
Rx... hőfok mérőm nincs... 35-ös keverékkel jarok. Úgy áll meg mintha elfogyna a benzin... Szorult már meg motorom... az olyankor megall mint a cövek...
Sziasztok.
Segítsetek... Bár RX, de mondjuk mindegy... 34-es Dellorto karbi, Rotax 123...
Megyek kb. 500 métert -1 kilométert full gázon és elkezd bedadogni, majd le is áll. leállok, rárúgok indul és mintha semmi se baja sem lett volna... Olyan mint amikor elfogy a benzin. Lehet hogy kifogy az úszóházból a benzin? eddig nem csinálta. És most is akkor ha meleg a motor... Gyertya talán? Ha nem húzom neki akkor is néha csinálja de később. Ha leáll és rárúgok másodikra indul és tökéletesen megy megint 1 km-t...
Szerintetek?
valaki találkozott olyan problémával hogy nem mér a hőfokjelző?
digitális mérő állandó cold ot ír. mikor megvettem mondták hogy lecsúszik róla a saru azért néha mutat néha nem.
így is volt. leszedtem és egy drótot végig rátekertem utána fasza is volt de mostanában megint hol mutat hol nem de már inkább nem.
és marha idegesítő mert nem ártana látni mégis mennyi az annyi.
vagy esetleg pont az nem jó neki hogy rátekertem a drótot vagy mi lehet?