Arra nem gondoltál hogy megcsinálod mondjuk?
Egybe 150 senki se nagyon fog adni érte így!
Ha alkatrésznek adod el akkor sokkal jobban meg éri. Még ha olcsóban is adogatod. Akkor is lazán 200ezer felett leszel.
Alkatrésznek mindig jobban meg éri eladni mint egybe ez szinte mindenben így van. Lassabb folyamat annyi.
Nekem blokkom van, de így egybe sokat nem ér. Ha megbontanám több mint a dupláját ki tudnám keresni. Én is bontva adnám csak most inkább oda adom egybe ha fizetik mert most kell a kess.
Az egyik képen úgy látszik hogy mintha azzal lenne javítva az egyik részen. Én is azzal javítgattam mert erős.
Csak kérdeztem.
Aha, mert én gondoltam arra hogy újra kéne fényezni.
Szerintetek mi legyen ?
Elestem a motorral nem volt nagy esés 35 kicsúsztam kanyarba !
lejött a festék az idomról , ezek után nem tudtam beindítani elment az egyik főtengely szimering , eladjam egybe vagy bontsam atomjaira és alkatrészenként adjam el a lényeg minnél többet tudjak visszaszerezni belőle !
miért lenne fa gittel, nem értelek
én ezt csak lecsiszoltam, semmit nem javítottam rajta. az h előzőleg mit barkálcsoltak rajta ahhoz nekem sok közöm nincs. én ezt csak rndbe szedem h fasza legyen.
festést csak ha nagyon kell. inkább csak előkészítést.
Eladó a képeken látható motor alkatrésznek!
Eladó Aprilia Rs 125 1996 évjárat alkatrésznek blokk hibás! a képeken látható csúszás nyommal !
Ár: 150000 Ft érdeklődni 06-30-620-0184 telefonszámon
Fóton található !
Milyen karbi van rajta, és mennyire tartod?
Válaszod köszi !
link
Egybe 150 senki se nagyon fog adni érte így!
Ha alkatrésznek adod el akkor sokkal jobban meg éri. Még ha olcsóban is adogatod. Akkor is lazán 200ezer felett leszel.
Alkatrésznek mindig jobban meg éri eladni mint egybe ez szinte mindenben így van. Lassabb folyamat annyi.
Nekem blokkom van, de így egybe sokat nem ér. Ha megbontanám több mint a dupláját ki tudnám keresni. Én is bontva adnám csak most inkább oda adom egybe ha fizetik mert most kell a kess.
Csak kérdeztem.
Aha, mert én gondoltam arra hogy újra kéne fényezni.
Szerintetek mi legyen ?
Elestem a motorral nem volt nagy esés 35 kicsúsztam kanyarba !
lejött a festék az idomról , ezek után nem tudtam beindítani elment az egyik főtengely szimering , eladjam egybe vagy bontsam atomjaira és alkatrészenként adjam el a lényeg minnél többet tudjak visszaszerezni belőle !
én ezt csak lecsiszoltam, semmit nem javítottam rajta. az h előzőleg mit barkálcsoltak rajta ahhoz nekem sok közöm nincs. én ezt csak rndbe szedem h fasza legyen.
festést csak ha nagyon kell. inkább csak előkészítést.
Eladó Aprilia Rs 125 1996 évjárat alkatrésznek blokk hibás! a képeken látható csúszás nyommal !
Ár: 150000 Ft érdeklődni 06-30-620-0184 telefonszámon
Fóton található !