Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát én szerintem is.
Nem rossz a gyári rendszer. Sőt egész jó amúgy. Nekem is az van és nagyon tetszik a hangja vele. De hiába, nem így nézik. És ha megnézed nem is a legszebb állapotú.
A gyári rendszereket apró pénzért dobálják...
Aprilia Rs 125 Replica 1998-1999 Első fordított teleszkópot keresek!
Hibátlan menetekkel csúszó szárral! Power elektronikát 6900-7400 ig! 06302467370 Egész nap elérhető vagyok!
az valószínűleg csak karbonos borítást kapott és semmi egyéb.
ápr 24-én (3322 oldalon) sokkal szebb gyári dobot látni apró pénzért.
a rezó az gyári de a végdob nem csak azért ennyi az ára nem tudom nekem azt mondták arrow utánzat ez a dob és sztem szép hangja is volt
Sziasztok!
Eladó DellOrto 34es karbi.
Ár: 16 000Ft
somodibence@vipmail.hu
Sziasztok!

Mitöl függ, hogy a fejidomon egy vagy két beömlő van a lámpa mellett? Nekem egy van. Képeket láttam amin kettő. Vagy azokat nagyobb RS-hez gyártották?
Keresek Aprilia RX125-höz karburátort és hengert összekötő ferde szívócsonkot 34-es dellorto karbihoz.
1-2 dolog azért túl van árazva meglepően. Nem beleszóláskép csak te kérted így le írom.
45ezer egy gyári kipu rendszer? Annyiért már jolly van már majdcsak. Kevesebbért lehet venni már Arrow rendszert.
Nagyon Max. 20-at ér, de még lehet sokat mondok azzal is.
Szia!
Ha érdekel tudok benne segiteni!
patvaros87@gmail.com
ÜDv
írj privát mailt ott megbeszéljük az elektronikát + megnézem neked, minha még rugóm is lenne de ez nemtuti
nekem van eladó 7800 powerem
üdv, engem érdekelne power elektronika, 94 es a motorom, most 7800 as volt benne de leégett + power nyelvre rugót ha lenne valakinek megvenném!:D
Írok egy listát mit mennyiért gondoltam és mim van!
Karbi:10 ezer
X gyűrűs DiD lánc :15 ezer
Power elektronika :10 ezer
Fesz. szab. :10 ezer
Km óra csiga :6 ezer
Kipufógó rendszer(Teljes) Végdobbal rezóval :45 ezer
Első teleszkóp :20 ezer fel van újítva teló szimering + teló olaj!
Fékek (első + hátsó ):15 ezer
Idomszett jobb oldali csúszás nyom :25 ezer minden fekete műanyaggal 1ütt.
Tükrök : 2 ezer / db mind2 újra kell festeni
Első lámpa : 10 ezer
Önindító : 9 ezer
Műszerfal:10 ezer
Hátsó lámpa:3 ezer
Főtengely 25 ezer : 6 ezer km futott
Hengerfej : vasperselyes 18 ezer
Váltó :20 ezer
Kerekek gumival : hátsó 1000 km futott 50 ezer felnivel + hátsó fogaskerékkel
Légszűrő ház : 3 ezer szivaccsal 1ütt
Lábtartók: balos 10 ezer jobbos 20 ezer pedállal együtt
Ülések : új huzat van rajtuk ! egy helyen meg van repedve a bőr nem látszik amikor fel van téve :10 ezer
Szívócsonk : 5 ezer 500 km mentem vele
Sztender :3 ezer
Kuplungkar :1500 Ft
Első féktárcsa : 15 ezer Hátsó :7 ezer
Hűtő csak a borda : 10 ezer
+ ha valamit kihagytam írj !
Véleményeket kérem az árakról szerintetek így reális ?
Szép napot Széles utat!
Nem tudom én sem, meg azt sem miért ''gs'' típus szerepel csak rajta, de igazából nem is érdekel. A teljesitmenyado szempontjából viszont jól jön az évjárat meg régen súly loerő aranynal is jó volt :D
A telefonszám lemaradt 06-30-6200-184
Csak telefonon beszélek meg mindent nincs időm egész nap itt irogatni egyesével mindenkinek! ám 28 karbi szívócsonkal membránnal együtt 25 ezer

Itt vannak képek mindenről eladó minden alkatrész blokk egyben ! váz kerekek gumival teleszkóp hátsó rugós tag idomok ülések minden! Did lánc.
Az ilyet nem értem. Hogy írhat rá súlynak is majdnem 2szer nagyobbat? Meg miért?
Mikor a valós 130kg körül van. Elég érdekes szerintem.
Enyém is 92-es papíron. Meg 210 kg a súlya :D kicsit érdekes adatok vannak rajta
Mekkora karbi? Mennyit kérnél érte szívócsonkkal?
Nekem van karbi és szívocsonkom is a szívócsonk vadi új megvettem elstem motorral most bontom szal :) van minden!
Nekem 28 van és 34-re vadászok! Ha gondolod és megoldható akkor benne lennék egy change-be.
34-el elég halott alul a gèp, 8tol szeret élni
Van valakinek hibátlan 28-as karbi szívócsonkkal?
7100-7400 kelene max
power elektronikát adok neked 3500 ért
7800-as
nekem csak útban van