Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sima kézi pumpával is jó!
Én úgy égetem ki egyszer.
Hát az érdekes... Én amivel egyszer mértem 1-2bárt csalt. 125cc-nél.
Eladó 4db, új, karbon mintás, LED-es index!
6500 Ft
sz.schliemann@indamail.hu
Értem nekem a konzollal együtt kéne pedál nekem se tört el csak az amivel felfogatod a vázhoz .
A 3319. oldalra tettem fel pár képet, azon megtalálod.
Szia !

Tudsz küldeni egy képet? És akkor kiderül jó e vagy nem.

Köszi szépen!
Köszi,csonkot már találtam...elektronikát még keresek!
reggel van még
álló motornál mérd, széthúzott csatlakozókkal.
Köszönöm! Járó motornál kéne mérni, fordulaton?
92-ről van fékpedálom, szerintem ugyanaz, de javítsatok ki ha hülyeséget mondok
Szevasztok !

Nincs valakinek jobb oldali lábtartója a fék pedállal ,kompletten mindennel eladó? 1996 évjárat.

Köszike!
Egyből kiderül hogy az alaplap a hiba, hogy ha egy multiméterrel megméred az adott ellenállás értékeket: link

Full gyári a blokk. Most cseréltem benne dugattyút, mert már elérte a szerviz limitet, de előtte sem volt sokkal gyengébb. Fúvóka méret az 145 körül van, nem tudom pontosan, egy becsiszolt fúrónak a szárával mértük meg, ezért mondom hogy kábé. Membrán szintén gyári. Áttétel pedig 13/49.
Van szivocsonkom ha kell
Futura fejidomom van ha érdekel
Heló 9ezerbe viheted tökéletes tel:06307316232
Esetleg face: zsolti czeglédi fekete omega a profilkép
figyelj, mondtad hogy neked gázra feljön még 2. ba is. Hanyas fúvókával jársz ? tuning membrán van benne ? vagy mi a tökömet csináltál hogy úgy feljön gázra ?
régifajta kézi mérővel, ráfogtam erősen, asszony segített. léptetős, és karcolja papírra a mérést.
igen, alaplapot mondtak. remélem kibír egy napos túrát
különben egész jól indul, meg minden....
Begyulladt, rakéta utánégető
Sikerült. Könnyebb lett, és a külseje se ad tompa hangot ha megkongatom. Alig várom hogy feltegyem, meghallgassam pöccögögő 2T
Kell hozzá kompresszor is, csak gázlámpával soha nem fog sikerülni. Beállítod 2,5 Bar-ra a nyomást, beizzítod a koxot, majd fújatod, még el nem hagyja a füstölést, és kész is.
0.66 mm a gyertyahézag. Ha lilás a szikra akkor az biztos hogy nem jeladó. Alaplap hiba lesz, nekem egy hete krepált be, be se indult a gép.
hol a pecsába mérted?:D jövőhéten kész a blokkom nekem is le kéne:D
Köszönöm az infót, ezeket nem lehet könyvből olvasni :)
Gyertyahézag mennyi legyen ? Mondjuk nincs nagy szikra, elég, lilás...
Állítólag az állórészben a jeladó fáradt el,- ezért nagy fordulaton nem működik 100%osan.
REZONÁTOR TISZTÍTÁS ?
- egész nap próbáltam gázpisztollyal, de nem gyulladt be a korom, benzinnel is próbáltam, vastag koksz darabok estek ki belőle, szintén nem volt intenzív a koksz égése...

Valaki tud vegyszeres oldószeres megoldást ? Elfogyott a palack