Ja okés :) csak mert 2 mail is jött tegnap este
2 oldalidom, fejidom, hátsó idom, ( amin a hátsó ülés van ) és maga a hátsó ülés. rakok föl délután képet. 90% ban már ellő van készítve szóró gittezésre! ( vizesen csiszolva 600as papírral )
Hàt szétment a dugó benne aztàn összeraktam új henger dugó tűgörgő tömítések és azóta ilyen
Mondjuk előtte is csinàlta de az minimàlis volt. Szoval előtte végülis jo volt de összerakàs utàn szar egyszerűen
Valaki segítsen nekem hogy mi a francért van az hogy bàrhova àllitom a tűt bàrhogy adagolom a levegőt bàrmit teszek kigyorsítàsnàl 3500-5000 között ledadog ràngat viszont ha tépem neki mint a barom akkor tökéletes semmi baja.
Hiàba adok max üzemanyagot akkor is ha elveszek akkor is, próbàltam légszűrő nélkül is akkor is ezt produkàlja.
Annyit nyerek csak a tű àllítàssal hogy ha maxon van akkor baromira meg főleg 6 ezer körül viszont 8 utàn povernél szintén ledadog
A hajam kitépem màr napok óta próbàlgatom de semmire nem jutok
Sziasztok segitsegeteket szeretnem kerni. Vangy 2001 es 125 rs-em es kellene hozza első lámpa tud e valaki segiteni. Ujjonnan nagyon draga. A valaszokat elore is koszonom. Sziasztok.
Irányár 4.500 ft