Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A forgalmi szerint igen is volt 92-ben RS. Csak mi nem tudunk róla.
122-es van de gyűrű alatt sérült. Olyan érdekelne?
De lehet lesz egy jó állapotú is eladó.
" karbon MEMBRÁNT , 12es lánckereket, hátsó tengely befogót, gumicsonkot a légszűrőházhoz keresek "
Keresek! 2006 utáni rs-hez első féknyerget, sos köszi! 06 30 279 48 96
ne hidd el neki, te is tudod h 92ben RS még nemigen létezett
Forgalmi szerint...igen
92es rs... igen
Eladó!
Aprilia Rs 125 Replica 1998-1999 es évjárat. Power elektronikát,feszültség szabályzót, Visszapillantót,Km óra meghajtó csigát keresek!Esetleg 1-2 egyedi alkatrész is érdekel. ( fék/kuplung kar,stb)
Sziasztok
Érdekelne 123 v 122es henger de inkább 123 h ne kelljen alakítani. Van valakinek vagy tud valaki? Ár?
Köszönöm
Vagy ha esetleg valaki tudja hol lehet legyártatni írjon légyszi!
Engem inkább valami üvegszálas pálya idom érdekelne, aminek a lámpa helye nincs kivágva, és a hátsó ülésnek sincs meg a helye, ha van valakinek vevő lennék rá!
Fa gittel van javítva az idom amúgy?
Vállalsz festés előkészítést meg festést is?
dehogy sértődök köszi az érdeklődést !
7800-as
ár ami neked jó. nekem csak a helyet fogja. legyen 4 ezer ha sokallod még megfaragjuk
Üdv én ezt most kihagyom ha nem sértődsz meg csak megkérdeztem mi merre hány méter nem tartom fel az üzletedet !
92-es rs-ről van 7100-as elektronikám meg fesz.szabályzóm. Az elektronika biztos jó hozzá, de szerintem a fesz.szab. is. Írj emailt ha érdekel (lacciko@gmail.hu)!
Ár? Milyen fordulaton nyit?
power elektronikám van hozzá, hibátlan! dobj mail-t meg egyezünk !
Aprilia Rs125 Replica 1998-1999 hez keresek.: km ora meghajto csigát.power elektronikát. Feszültség szabájzót. Viszapilantó tükröt! 06302467370
Velem beszéltél emailbe, már irtam korábban!
írj egy mailt, adatlapomon ott a cím és megbeszéljük
Üdvözlöm.
Jelenleg nincs 1db sem.
érdekelne igy komplett az egész, szorogittezve mennyi lenne? :)
Szia!

Itt vannak a képek. Jelenleg úgy áll a dolog, hogy műanyagig, vizes csiszolással 600-as papírral le van róla szedve minden előző festékréteg, ezáltal a felülete olyan mint a tüköré. elő van készítve a szóró gittezésre. ( 1 idom még nincs kész amint látod, de ha kell 1 napon belül kész ) eladó így is úgy is. szerintem jobban jársz vele ha én le szórógittezem, neked is kevesebb meló és akkor neked már csak fényezni kell. van kamránk és fényező csinálja stb szóval nem kókány dolgot kapsz a kezedbe ezt garantálom. nem törött nem javított idomok, sérülés mentes az egész! a képen kicsit porosak voltak az idomok azt ne nézd. várom a válaszod. 3 érdeklődő van jelenleg szóval ennek fejében írj. Várom a válaszod

Üdv Norbi