Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah, lehet a karbi van rosszul be állítva. Lehet csak ennyi.
Dehogy kell bele annyi! 500km ez Nicasilos! Meg nem is kell annyira finoman járatni.
A nicasilos hengert nem kell járatni! Én mikor teljesen fel újítottam akkor volt hogy 40km-nél már 10-ig is el forgattam. 80km-nél már megnéztem a végét is. Óvatosan az elején kicsit. Ne terheld még folyamatosan. Öblögethetsz is közben néha-néha. Nem kell agyon kímélni ezt. A pálya motorokat két bemelegedésig járassák aztán nyelezik. 100-200km-től tovább nem kell járatni felesleges... A tankba valamivel több olajat rakj de nem kell túlzásba esni. Az se baj ha egy kicsit több anyagot adsz neki. Mikor még nem volt be indítva be indíthatod melegedni aztán bemelegszik le állítod hagy hüljön vissza és megint majd kerülsz vele. Fontos hogy jól legyen be állítva karbulálva.
Ennyi! Nem nagy dolog a vas hüvelyes igényel valamivel komolyabb járatást nem ez.
Ha kicsavarod akkor egyből látod mi hogy végül is...
Valószínű keveset kap, próbáld ki hogy állítasz a levegő vagy keverék csavaron, nem tudom melyik van a karbidon, ha a légszűrőhöz van közelebb akkor levegő, ilyenkor befelé kell tekerni úgy adsz neki anyagot, kifele szegényìted, ha a szívócsonkhoz van közelebb akkor az keverék csavar, ilyenkor kifele kell csavarni úgy adsz anyagot, de ne sokat csavarj egyszerre, kb fél meneteket és figyeld mit csinál a motor.
HELP!
Mi lehet a gond alapjáraton felpörög és úgy is marad! :/
Különolajzással megyek majd és keverek úgy olajat hozzà.
Köszönöm a segítséget
minimum 500km bejáratás ami azt jelenti hogy kisebb fordulatokon mész és huzamosabb ideig nem adsz neki nagy terhelést ha keverékkel mész akkot 1:30 arányban, ha külön olajzós akkor nem árt ha pluszba teszel a benzinbe 1:100- as keveréket.
Lenne egy kérdésem sràcok.
Gyàri nem uj nicasilos hengert új wössner dugóval, henger hónolva.
Összerakàs utàn mennyi az ajànlott bejàratàs? Én 1 tank üzemanyag kijàratásàt tudom de szerintem 2 nem àrt neki inkàbb.
Ti mit tudtok mennyit kell?
Sziasztok. Lenne pár eladó alkatrészem 122es blokkhoz:
Lendkerék+tekercs+jeladó - 10000.- (darabokba is eladó:))
kiegyenlítő tengely - 1500.-
olajpumpa - 2000.-
hengerfej - 3500.-
2db kilométeróra - 3500.-/db
122es és 123as víztérfedél - 1500.-/db
kukactengely - 3000.-
termosztát - 2500.-
2db novicsento főtengely csapágy (6206 C4 koyo, műanyag kosaras) 5000.-/2db
13-14-15(új)ös kis lánckerekek - 2500.-/db
tömítések és gyári O-gyűrűk - kiciócó.-
És vannak még kuplung + váltó alkatrészeim, de azokat csak darabokba tudom adni, mert felhasználtam belőlük.
Képeket e-mailbe küldök mindenről, ha kell:)
Tel: 30/6700987
Viktor
Nem tudom, hogy kifejezetten ahhoz való vagy sem, mert volt rajta 28-as és 34-es is ezzel a csonkkal. Mondj egy árat és megegyezünk! lacciko@gmail.com
Nekem van szivócsonkom 3e
szivocsonk 28-as karbihoz valo? mennyiért adod? karbid nincs esetleg?
Valakinek elektromos powerhez bowden? :)
Köszi!
Közben megnéztem.

A műanyag olajnívón nem látni másnál sem az olajat. Csak akkor láttam mikor kitekertem és folyt. Próbáltam szemügyre venni, de nem sok mindent láttam.
van igen, egy zéger biztosít.
1992-es Aprilia RS 125 alkatrészek. Minden elektronika, cső, kábel, bowden, kapcsoló, műanyag, stb. megvan(csak azon alkatrészeim vannak, melyek a képeken szerepelnek). Még két nagyon jó állapotú, feketére fújt oldalidomom, illetve segédvázam is van. Csak a helyet foglalják, szóval fillérekért odaadok mindent! (a képeken pirossal áthúzott alkatrészek már nincsenek meg)
Elérhetőség: lacciko@gmail.com
A fékpofa rögzítő stifnél a kerék oldalon van valami amit elöször a stiftről kell levenni? Vagy csak fogóval ki kell húzni?
Derbim van és ott középen van az olajszint csavar.
Érdekelne a hengerfej
Emailemre tudnàl àrat küldeni meg képeket?
vizeli15@freemail.hu
Hát nem! Ott a kuplungot állítod!
Legalsó kupak! De erre magad is rá jöhettél volna...
Sziasztok. Az olajszintet a dekni középső csavarjánál kell nézni? 6dl kell dele cserekor? A láncvezettőt kicseréltem. Be volt állva, és méretre is kis műanyag volt rajta
hali! kell valakinek? 1,5 e pénz
Ezer köszönet! Akkor azt meg kell néznem mihamarabb. Nekem műanyagbol van ott valami és az fixen áll.
Itt vannak képek a láncvezető görgőről, nem fix, hanem forog ahogy megy rajta a lànc.