Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Addig azért ezt nem kell járatni... Szinte se meddig!
Persze ha jó minden!
Meg tudja valaki mondani hogy ez mitöl lehet? már 2 fogaskerekem járt igy!
nekem mióta meg van az rs em 3 éve azóta 10W40 es motult tetem bele. nekem azt ajánloták és elméletileg ez van elö irva.
Ilyen lett a blokkom tegnap lett kész :)
hengerem honolva lett. És minden hézagolás minden pontosan ki lett mérve.
A gyári illesztés kérlekszépen 0.02-0.035mm a Rotax122 szervízkönyv szerint
a gyártő által írt olaj a 75-90 synthetic -nem megkérdőjelezendő
0,03 illesztés? Az elég passzentos lesz,mennyi lehet a gyári előírás?
Váltóba miért használtok 75W-90 et, Ilyen időben elég necces lesz a kuplung,de még nyáron is,15W-40 vagy ATF a 2T blokkba való olaj.
de neked henger is volt cserélve?
Nekem most let ösze téve a blokkom minden uj bene. és a Szerelő a 3 százados illesztésel mondott 800-1000km bejáratást.
Annyira takarítsd meg hogy könnyen járjon a hengerbe. nem kell teljesen meg takarítani mert ha kicsit megvan kopva a nyelv és teljesen megcsiszolod utána rázkódhat a hengerbe és el is törhet. csak annyira kel meg takarítani hogy könnyen járjon.
És eladó egy Power elektonika 8400 as
Lenne eladó pár alkatrészem:
Rotax 122:
-kuplung szerkezet.
-kiegyenlítő tengely műanyag fogaskerekek.
-Membrán ház lappal
Rs 125 1998:
-plexi
-Hátsó rugós tag
-aksi 12V 12Ah
-hátsó lámpa kompletten.
Gumik:
Pireli Diabló:
Első : 110/70-17
Hátsó : 150/60-17
onnan hogy nem nyit :D, nekem olyan 6000- 8000ig jól ment de utána már csak pörgött egy kicsit de semmi.. és elvileg nem a 11kw-os változat.. de 125nél nem ment többet, letisztogattam és most 8000nél kezdődik:) bár így sem biztos hogy minden tökéletes, mert 5500nál köhög.. de lehet érezni felső fordulatszám tartományban hogy nyitott-e.
Szerintem 75W90-be nincs más.
Nézd meg a galériám közt ott megtalálod. A blokk felújításnál.
Castrolnak melyik fajtáját?
Én Castrol 75W90-et szoktam önteni bele.
hmm az a baj h most nem tudom meg venni mert csak 25 píízem van rá :///
Igen.

A lámpába a foncsor. És ha nincs szerencséd a külső burkolatot is meolvaszthatja. Elég az 55w
Én nem próbálnám ki, a feszültség szabályzó is tönkre mehet, és a lámpánál is megolvadhat valami.
Az lenne a kérdésem, hogy 12V/100W xenon hatású izzótol lesz valami baja a motornak, vagy elég a 12V/55W? Mert hallotam olyat is hogy ha erősebb akkor megolvad valami.
Eladó Aprilia Rs 125 hibátlan hűtő
e-mail:gudzol@freemail.hu
Sziasztok.
Rotax 122-es hengert keresek akár dugóval is, Bács-Kiskun megyében. Csak hibátlan érdekel.
mitasm06@gmail.com
35re gondoltam.és ta elviszem neked a nyíregyházi ipari parkig. Az nekem úgy 55 km, és nem kell a postával bajlódni.
Értem hát remélem többen is írnak majd :) . Amgy attól függ mennyibe és h hova valósi vagy :)