Szia Roli! Milyen típusú kipufogód van? Szeretnék valami márkásat, lehetőleg nem túl drágán. A dob az Arrow azt látom, a rezón nem látok típusjelzést. Még egy utolsó kérdés, milyen motoron van? Szégyen, de nem ismertem fel. Köszi
Akkumulátor tartó dekli érdekelne, az enyém törött :(
32-es dellorto karbit tisztogattam és klasszul eltekertem a levegő és alapjárat állító csavart. Nem mondaná meg valaki, hogy kb. mennyit kellene teljes becsavarástól visszacsavarni a levegőcsavart ill. kb. mennyit kellene tekernem az alapjárati csavaron
tudom Atta-nak 250 es Rs hűtő van Majornak meg a régi vastag hűtő
amit én is keresek
Már kész van rég a motor,versenyen is indult csak most télire apróbb fejlesztések.
Eladó Arrow kipufogó rendszer.
Rotax 122-123-ra jó!
Jó állapotban van!
Képeken EZ a rendszer szerepel!
Ár: 25.000.-, de hogy engedjek belőle így 24.000Ft.
06-30-403-65-51
Postán vagy személyesen is meg lehet oldani az átvételt.
2-3 bemelegítés, figyelni mennyire melegszik, hagyni visszahűlni, aztán kb 50-100km power alatt, aztán hadd szóljon... jó olaj, jó karburálás és ha állandóan csak padlón jársz vele, akkor is rohadtul sokat el fog menni... ezeket erre tervezték.
Viszont 3 század az nagyon kicsit illesztés, szóval lehetséges. Viszont én 4 alatt nem raknám össze. Meg ugye a szerelő próbál biztosra menni, a tulaj meg had szopjon
van valakinek elado jo fotengelye rotax 122-hoz?
elérhetőségem : mr.geri@hotmail.com
06-20-244-5457
32-es dellorto karbit tisztogattam és klasszul eltekertem a levegő és alapjárat állító csavart. Nem mondaná meg valaki, hogy kb. mennyit kellene teljes becsavarástól visszacsavarni a levegőcsavart ill. kb. mennyit kellene tekernem az alapjárati csavaron
amit én is keresek
Már kész van rég a motor,versenyen is indult csak most télire apróbb fejlesztések.
Rotax 122-123-ra jó!
Jó állapotban van!
Képeken EZ a rendszer szerepel!
Ár: 25.000.-, de hogy engedjek belőle így 24.000Ft.
06-30-403-65-51
Postán vagy személyesen is meg lehet oldani az átvételt.
http://alkatreszek.schliemann....
sz.schliemann@indamail.hu
Néhány kép: http://alkatreszek.schliemann....