Ha a piros reszekre gondolsz . Az csak foltkoba ra ragadt a festek ,mert nem raktam a PP fejidomra zsugorfoliat es amikor szedtem le ottmaradt . Tudom ugytunik mintha a gyari idomon lenne rajt egy csomo szovet . Amugy a gyari idomok masolas volt a cel de lehet egy morcositast hagyok neki :D
Sziasztok! Egy barátomnak kellene rs125-ről első főfékhenger tartállyal és karral együtt. Valakinek elfekvőben? Esetleg tudtok valakit akinek lehet? üdv
Sziasztok!
32-es karburátorokat keresek még mindig!
Esetleg van itt valaki aki mamiban versenyzik rs-el?
34-es lenne valakinek elado , felfogatással együtt 2db szép hibátlan nem kokány?
A 32-es dellorto állitolag még belemegy a 28-as felfogatásába és a külső méretek még egyezőek!? A 34-es már a nagyobb külsővel készült?
Kellene még 1db analog hőfokmérő
Oda kell figyelni az tuti azért. Nem jó dolog ha a fő tengely épp meg van szorítva vagy épp tud mozogni. Meg...
A szerelőkel meg elvileg vigyázni kell mert vannak akik el is szarják meg a lehúzás megy... De nekem ezzel nem lesz gond mondjuk.
Akkor nyugodtan meg veheted. Csak annyit kell majd módosítani ha még nincs rajta megcsinálva esetleg... Hogy elől fúrsz egy lyukat rá hogy rá mennyen a tő csavarra. Így lesz jó a 122-es a 123-mas blokkra is.
"Kuplungba van eltérés, a 122 esnek már nincs felfogató anyája, és egyel több fémlamellát használ.
Más a váltóáttételezés és a léptetővillák.
A főtengely kihajtásánál zégergyűrű van a 122 esen, nem pedig csavar.
A blokközép és kuplungdekli tömítések sem egyformák.
Másabb a lendkerék.
A 122- hengerén másabbak a felömlők és a csatornák.
A hajtókar és a dugattyúk megegyeznek."
Érdeklődni: popi3096@gmail.com
Egyben az egészet jóval olcsóbban odaadom.
De végülis így művésziesebb és egyedi darab mert, ilyen idomja senkinek se nagyon lesz szerintem!
van Székesfehérváron RS125 tulajdonos?
...igen, most költöztem ide és rajtam kívül valaki
32-es karburátorokat keresek még mindig!
Esetleg van itt valaki aki mamiban versenyzik rs-el?
34-es lenne valakinek elado , felfogatással együtt 2db szép hibátlan nem kokány?
A 32-es dellorto állitolag még belemegy a 28-as felfogatásába és a külső méretek még egyezőek!? A 34-es már a nagyobb külsővel készült?
Kellene még 1db analog hőfokmérő
A szerelőkel meg elvileg vigyázni kell mert vannak akik el is szarják meg a lehúzás megy... De nekem ezzel nem lesz gond mondjuk.
Nincs valakinek a polcon egy gyári power nyelv?
Major68 (Major Gábor) tud segíteni benne.
Arrow kipufogó RS125-re, teljes rendszer, Hibátlan, Sérülés mentes, Gyári lakk, Pár órát használt!
Dunlop Sportmax GP. Vágott Slick első gumi RS125-re!15e.
06304733362
Szerelni meg jó embertől kell megtanulni szépen!
Más a váltóáttételezés és a léptetővillák.
A főtengely kihajtásánál zégergyűrű van a 122 esen, nem pedig csavar.
A blokközép és kuplungdekli tömítések sem egyformák.
Másabb a lendkerék.
A 122- hengerén másabbak a felömlők és a csatornák.
A hajtókar és a dugattyúk megegyeznek."