Típushiba, illetve jobban szólva beállítási hiba. Ha leszeded a tankot, a vázon kell lennie egy matricának, azon írja meg ábrázolja hogy kell beállítani (vagyis nekem az Rx-en így van). Ha már nincs rajta, akkor service manual-t tölts le, és azok szerint állítsd be.
Rosszul van beállítva a bowden spanolás. Úgy kell belőni hogy amikor behúz az elektromágnes, tehermentesítse a bowdent, tehát éppen felüljön a házra a rúd a mágnesben.
vegyél a régebbi típusba való (rotax123) -vas nyelvet az bírni fogja
és de ügyelj rá, h a szára ne tekeredhessen ki a helyéről -használj menetrögzítőt! vagy mint én rézzel körbeheggesztettem
Sziasztok!
Valaki tudna nekem tanácsot adni Rotax 122 power nyelv ügyben. Eltörött, vettem egy újat 12ezerért, és 2 hónapletört a vége, ahol a bowden beleakadna. Mi tévő legyek, kéthavonta vegyek egy újat? :/ Valami ötlet?
szétbontom 2008 as rs 125 ösömet akit érdekel vmi irjon ! papirjai nincsenek egybe is elvihető ! motorjába 2000 kilométerrel ez elöt lett motor generál ! http://www.kepesmotor.hu/april...
sziasztok!
valaki meg tudná adni a 32-es dellorto magasságát hosszuságát és a légszürö felöli átmérőt? esetleg eladó valakinél? továbbá kellene fénykép a 28-as és 32-es karbi gumijáról amivel csatlakozik a légszürőhöz esetleg méretei....köszi!
Ezt forrasztásnak hívják igazából.
Tanultam amúgy csak azért tudom...