Van aki 10W40re esküszik
de a gépkönyv szerint 75W-90
én pl olyat használok, nekem bevált :)
Amit a gépkönyv ir agip márkát, azt az olajat már nem lehet kapni.
Én castrolt használok. Az a lényeg h minimum GL4-es legyen.
Eladó Arrow kipufogó rendszer.
Rotax 122-123-ra jó!
Jó állapotban van!
Képeken EZ a rendszer szerepel!
Ár: 25.000.-, de hogy engedjek belőle így 24.000Ft.
06-30-403-65-51
Szedtem már ki hengerből 2 óra alatt powernyelvet(!) ... na ahhoz a kokszhoz a 600as polírpapír egy lófasz. Még most is ott csiszolgathatnám akkor se szedné le... 100assal is eltartott egy jódarabig, majd jöttek a finomabbak és szépen tükörfényes lett simán ragad úgy be, hogyha kijön, akkor kell az a 100as papír
Kösz! kicsit finomabbra sedtem a felületet, visszaraktam és nagyon jó lett! viszont amikor szédszedtem akkor a bowden végéröl lejött az a pöcök... vissza forrasztottam de éreztem hogy leesik.. szóval ha valakinek van csak bowden akkor kell!
Nem 100-as csiszolóvászonnal illene nekiugrani...
A legfinomabbal, ami még szedi le a kokszot. 600-as pl. Aztán 800-as és 1000-es papírral kifényesíted. Nem lesz karcos.
Polirozd ki akkor ha úgy nem tetszik!
Vissza rakhatód nyugodtan! Felesleges volna újat venni azért mert egy kicsit meg csiszoltad. Semmi baja nem lesz ettől max koptattál pár ezredet rajta.
Helo! power nyelvet tisztítom épp, alig jött ki, teljesen meg volt szorulva a sok odaégett retektől.. kiszedtem de ahhoz hogy le tudjam szedni a mocskot, csiszoló papírral kellett dörzsölni (így se jött le teljesen) és eléggé ledörzsöltem helyenként a fémet is.. szerintetek vegyek egy újat, vagy jó lesz attól még hogy tiszta karc a felülete?
én ezt használom :)
de kinek mi válik be
biztos többen is írnak majd
am a kipufogóm nem érdekel?