Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali.! olyan kérdésem lenne hogy rs 125 1999. hátsó kerék a lánckerék felöli kerékcsapágyat hogy tudom ki vennni.Gondolom ugy hogy le kel veni a lánckerék tartót. de nekem az nem jön le. Menet fogja fel? vagy hogy tudom le venni? Csavarokat ki vetem de azok nem fogják le csak rögzitik h ne forogjon el szerintem.
Sziasztok keresek 2002es RS 125ös mocimhoz váltókart kompletten csavarjaival egy az egyben , gabofreemail.hu9@freemail.hu
Üdv!
Hátsófékből már nincsen semmim.
hátsó fékcsöved van fittingel együtt?
Ha érdekel még írj e-mailt.
sz.schliemann@indamail.hu
Figy uvegszallbol csinalnek megegyet de nem a formaval van gond hanem a felfogatasokat tervezem meg h nem.e torik el.... de a kep ota nem meloztam meg vele
nincs kép nem tőlti be
kép
aprilia rotax 122 -es blok eladó külfőldről behozot bontatlan
gyujtás és karbi nélkül egyben eladó

érdeklődni telefonon a kép (illusztrált kép )

06304053450
nincs még 1 fejidomod eladó véletlenül ?!
Factory Rs 125-höz keresek:fejidom+Plexi+balos index+tükör! nincs véletlenül valakinek? Vagy esetleg nem tudtok olyat akinek van?!
Olyan mint a "Szaloncukor" :)
Rendben . Akkor sok sikert a kereséshez.
Ez is kurva jó rendszer, feladatát ellátja.
Áh sajnos újabb típusát keresem :/
Eladó Arrow rendszer!
Rotax 122-123-ra jó.
Ár: 25.000 ALKU NINCS!
Budapest-Gödöllő-Hatvan úton mozgok.
Posta is megoldható, de akkor a költséget te állod.
Üdv.
Az arrow sportrendszeről tudnál pár képet dobni erre az email címre? xxpc@citromail.hu
Cserélném suzuki rm 250 crossmotorom aprilia rs 125 rendszámos motorra 300e körül 65 e rá tudok fizetni, olcsóbb is érdekel megegyezünk.
nicasil
Eladó! Rotax 123.

Arrow full rendszer (Rotax 122,123-ra jó): 25.000.-

Hibátlan főtengely: 15.000.-

Blokk felek, váltóval 12.000.-

Apróságok is.

30-403-6551
sziasztok! olyan kérdésem lenne hogy gyárilag a polini 160 as henger vasperselyes vagy nicasilos?
sajnos 300km re vagy igy nem megldható.
Jó lesz az :) a munka folyamatról kérünk képeket! :) Kíváncsi vagyok
Ez a legelso fazis:) a kiallo szalakat meg a felesleget levagom meg lecsiszolom flexel . Aztan gletteles lapozas szorogitt festes .
Nem a piros részre gondoltam így az egészre.
Ezt te csináltad otthon?
Hogy csináltad?
Hát vannak kiálló részek úgy látni...
Jó lenne nekem is üvegszálból.
De ez most ilyen lesz vagy ki csiszolod vagy ez el van rontva vagy mi van ezzel?
Nekem a szív lámpáson van mocosítás! De csak szigetelő szalaggal csináltam meg egyszer próba kép hogy nézne ki... Azóta rajta van. Pedig le akartam szedni de sokan azt mondták milyen fasza