Hali.! olyan kérdésem lenne hogy rs 125 1999. hátsó kerék a lánckerék felöli kerékcsapágyat hogy tudom ki vennni.Gondolom ugy hogy le kel veni a lánckerék tartót. de nekem az nem jön le. Menet fogja fel? vagy hogy tudom le venni? Csavarokat ki vetem de azok nem fogják le csak rögzitik h ne forogjon el szerintem.
Figy uvegszallbol csinalnek megegyet de nem a formaval van gond hanem a felfogatasokat tervezem meg h nem.e torik el.... de a kep ota nem meloztam meg vele
Eladó Arrow rendszer!
Rotax 122-123-ra jó.
Ár: 25.000 ALKU NINCS!
Budapest-Gödöllő-Hatvan úton mozgok.
Posta is megoldható, de akkor a költséget te állod.
Üdv.
Nem a piros részre gondoltam így az egészre.
Ezt te csináltad otthon?
Hogy csináltad?
Hát vannak kiálló részek úgy látni...
Jó lenne nekem is üvegszálból.
De ez most ilyen lesz vagy ki csiszolod vagy ez el van rontva vagy mi van ezzel?
Nekem a szív lámpáson van mocosítás! De csak szigetelő szalaggal csináltam meg egyszer próba kép hogy nézne ki... Azóta rajta van. Pedig le akartam szedni de sokan azt mondták milyen fasza
Hátsófékből már nincsen semmim.
sz.schliemann@indamail.hu
gyujtás és karbi nélkül egyben eladó
érdeklődni telefonon a kép (illusztrált kép )
06304053450
Ez is kurva jó rendszer, feladatát ellátja.
Rotax 122-123-ra jó.
Ár: 25.000 ALKU NINCS!
Budapest-Gödöllő-Hatvan úton mozgok.
Posta is megoldható, de akkor a költséget te állod.
Üdv.
Arrow full rendszer (Rotax 122,123-ra jó): 25.000.-
Hibátlan főtengely: 15.000.-
Blokk felek, váltóval 12.000.-
Apróságok is.
30-403-6551
Ezt te csináltad otthon?
Hogy csináltad?
Hát vannak kiálló részek úgy látni...
Jó lenne nekem is üvegszálból.
De ez most ilyen lesz vagy ki csiszolod vagy ez el van rontva vagy mi van ezzel?
Nekem a szív lámpáson van mocosítás! De csak szigetelő szalaggal csináltam meg egyszer próba kép hogy nézne ki... Azóta rajta van. Pedig le akartam szedni de sokan azt mondták milyen fasza