Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én úgy tudom hogy igen, ha az évjárat kb ugyanaz.
2-2,5 mm a mélysége a kopásjelzőig, 2002-es (a száma alapján).
tudja valaki, h a 122 és 123 blokkos RS125 (extrema) teleszkópok teljesen egyformák vagy sem?
Írtam emailt de visszajött egy üzenet, hogy nem leszel egy jó darabig net közelben.
e-mailbe mgbeszéljük!
cim:czegledizsolt@freemail.hu
Szia!Milyen évjáratú a gumi?Profilmélysége mennyi?
Eladó egy Bridgestone Battlax BT56F 120/70 17-es gumi 4ezer ft-ért.
Szia! erre én is gondoltam -a mérésre :) csak kifogástalan teleszkóp érdekel
(az enyém is használható) 7 ezer az jó ár. már-már gyanúsan ár alatti :)
a választ köszönöm.
Elso lampa kene 99-2005 rs50hez.
Hát nemtudom elég rendőr függő szerintem.A1-em van ami 11kw-ig jó majdnem dupla annyi kw papíron...
Nem lehet megoldani sehogy se, fű alatt se megy, 5 olyan helyen jártam ahova jó ismerősök ajánlottak be, sehol nem tudták megoldani és nem a pénz miatt, egyszerűen nem tudják megcsinálni, pedig ezek mint olyan helyek voltak ahol minden mást megoldanak.
Én is úgy használom, nekem még nem volt baj belőle, őrülnek a rendőrök, hogy legalább van rajta rendszám, nem 50-esként használod.
be tudokm szerezni!
Állítólag nem :/ De érdeklőd meg hátha
Vagy ha lefojtom akkor nem lehet valahogy kmp-nél vagy valahogy átirni 21Kw-ról 11kw-ra?
rs 50 hez van alkatrészed?
anyi hogy meg kel mérni a vila átmérőlyét hogy a 2 vilabefogoba jo e! nekem van első vilám af1 de ugyan az a rs extrema is az ára 7e
Keresek mechanikus powert ha valakinek van írjon :skodbandii@gmail.com ra
köszönöm !
És van eladó elektronikus powerem 2db !
Sziasztok!
a régebbi (trapéz lámpás, 123 blokkos)
és egyel újjabb (szívlámpás 122 blokkos)
RS125 első teleszkópok között nincs semilyen külömbség? passzol a befogóba? teljesen ugyanaz?
Hát nemtudom,hogy beválaljam-e..
Nekem van gyári átlátszó plexim és milyen dekni kellene ? https://www.facebook.com/Gabes... vagy gabofreemail.hu9@freemail.hu
Én utána érdeklődtem már és hát a törvény azt mondja hogy csak annyi kw ig vezethetsz mint ami a jogsidon van mert ha 1 kw al is több az már olyan mint ha nem a saját kategóriádba motoroznál. Civil emberek véleménye pedig hogy nem érdekli őket. Állítólag nem baszogatnak a rendőrök . Tehát döntsd el :D ezért döntöttem én is a 11 kw papiros mellett.
hali, valakninek km csiga(bal oldali) power elektronika és power bovdene van?
Sziasztok!Egy olyan kérdésem lenne,hogy A1-el szeretnék vezetni rs 125-öt viszont amit néztem az 21kw-os papirral rendelkezik!Valaki járt már ilyen cipőben?Rendőrök mit szolnak hozzá,illetve ezt nem lehet 11kw-osra vizsgáztatni,igaz?
csak 123 deknim van sajnos
tel:06307316232
e-mial:czegledizsolt@freemail.hu
face: zsolti czeglédi