Szia! erre én is gondoltam -a mérésre :) csak kifogástalan teleszkóp érdekel
(az enyém is használható) 7 ezer az jó ár. már-már gyanúsan ár alatti :)
a választ köszönöm.
Nem lehet megoldani sehogy se, fű alatt se megy, 5 olyan helyen jártam ahova jó ismerősök ajánlottak be, sehol nem tudták megoldani és nem a pénz miatt, egyszerűen nem tudják megcsinálni, pedig ezek mint olyan helyek voltak ahol minden mást megoldanak.
Én is úgy használom, nekem még nem volt baj belőle, őrülnek a rendőrök, hogy legalább van rajta rendszám, nem 50-esként használod.
Sziasztok!
a régebbi (trapéz lámpás, 123 blokkos)
és egyel újjabb (szívlámpás 122 blokkos)
RS125 első teleszkópok között nincs semilyen külömbség? passzol a befogóba? teljesen ugyanaz?
Én utána érdeklődtem már és hát a törvény azt mondja hogy csak annyi kw ig vezethetsz mint ami a jogsidon van mert ha 1 kw al is több az már olyan mint ha nem a saját kategóriádba motoroznál. Civil emberek véleménye pedig hogy nem érdekli őket. Állítólag nem baszogatnak a rendőrök . Tehát döntsd el :D ezért döntöttem én is a 11 kw papiros mellett.
Sziasztok!Egy olyan kérdésem lenne,hogy A1-el szeretnék vezetni rs 125-öt viszont amit néztem az 21kw-os papirral rendelkezik!Valaki járt már ilyen cipőben?Rendőrök mit szolnak hozzá,illetve ezt nem lehet 11kw-osra vizsgáztatni,igaz?
cim:czegledizsolt@freemail.hu
(az enyém is használható) 7 ezer az jó ár. már-már gyanúsan ár alatti :)
a választ köszönöm.
Én is úgy használom, nekem még nem volt baj belőle, őrülnek a rendőrök, hogy legalább van rajta rendszám, nem 50-esként használod.
köszönöm !
És van eladó elektronikus powerem 2db !
a régebbi (trapéz lámpás, 123 blokkos)
és egyel újjabb (szívlámpás 122 blokkos)
RS125 első teleszkópok között nincs semilyen külömbség? passzol a befogóba? teljesen ugyanaz?
e-mial:czegledizsolt@freemail.hu
face: zsolti czeglédi