Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mármint te azt akarod hogy világítson az a sárga lámpa mikor már egy bizonyos színt alatt van nem?
Analóg műszerfal, km sprirál 16 és 12 -és végcél, valamint jó állapotú tankfedél érdekelne még, melynek nincs letörve a csuklója.thx!
Semmi ilyesmi nincs :( ès mèg visszajelző se. Azèrt èrdekelne hogy van e mód arra hogy menet közbe làssam mennyi is az annyi :)
Nem tudna valaki segíteni? Az 1993-as évjáratú rs tankjára vajon fel lehet tenni a későbbi évjáratok tankfedelét?
Nem kérdeztél, ha nem írtál jó reggelt.-.
nekem van 122-be jó állapotú főtengelyem. 15e.Ft.

oliver4642@gmail.com
bocs hogy meg mertem kérdezni "báró úr"...
Szia!
Engem lehet érdekelne a dolog. Megvan az alapjárat szabályzó csavar is ?
csoszy76@freemail.hu
kössz rossz alkatrésszel én macskát dobálok vagy méhbe adom le....
Szerintem komplett hajtó kar cserét akartál írni nem?
Szia !
Nekem is van jó állapotú főtengelyem rotax 122-be .
Elérhetőségem : mr.geri@hotmail.com
06-20-244-5457
esetleg csere érdekel? van egy hengerem amit hónólni vagy hüvelyezni kell meg van egy főtengelyem amibe alsó tűgörgőt kell cserélni, esetleg vmelyikre?
gabofreemail.hu9@freemail.hu
Nah igen. Pedig miért ne lehetne hibátlan egy 20éves teleszkóp...
Ezért szokták fel újítani tudtommal...
Sziasztok! Schliemann (aki az alkatrészeit árulja) nem egészen korrekt tapasztalatom alapján
elpostázta az első teleszkópokat amik idézem "Tökéletes állapotúak!"
és 60 km után áll az olaj az alján (már mikor kicsomagoltam is olajos volt, persze ő ezt nem vette észere...
szerinte nem 1 közel 20 éves motor alkatrészeit kellene megvásárolni ha hibátlant keresünk
add meg az emial cimet! persze én csak tökéleteset adok el!
Sziasztok keresek első gumit + jobb első lábrató konzolt S.O.S rotax 122re
Hali! Kellene 2db , de jo állapotu, mindene meglegyen kivül-belül,tudod mennyi föld alol kiásott szart árulnak itt hibátlanként.nem akarok visszapostázgatni! Szoval ha tudsz kettő szép állapotut küldj egy árajánlatot légyszives esetleg képeket,akár mail-be is jöhet!
Köszi!
Eladó RS alkatrészek, majdnem minden van, ha valami érdekel érdeklődj e-mailben!
sz.schliemann@indamail.hu
Néhány kép: http://alkatreszek.schliemann....
hello: nekem van gyári rotax 122-es főtengelyem jó állapotban=18e
De mit csinál arra gondoltam!?
ki gondolta volna
óóó szűzanyám