Hasonló gondom nekem is volt mikor a vezérlés fentebb került.
Akkor 6.-ba nem akarta elérni a powert. De ha 5.-be ki volt pörgetve akkor ment. 7800-as elektronika van az enyémbe. 6.-ba ott meg állt és ennyi.
Nem volnék így biztos benne hogy cdi vagy power baja van a tiednek. Látni kéne ezt inkább szerintem! Így nehéz megmondani.
Többel kell kipróbálni! Nem csak úgy hogy beleraksz egy jóval nagyobbat és akkor így nem jó.
Hogy jött elő ez a gond amúgy? Lehet nem is a karbi kínlódik.
nem tudom milyen elektronika van benne, még nem néztem meg (nem volt rá időm, de tervezem ), csak mondták, hogy ha gyári akkor 7200-as.
igen, ha nem pörgetem ki, csak simán normál tempóba megyek vele, akkor 98km/h-nál (kb., de a fordulat biztos, hogy 7200) vége van, onnantól alig gyorsul, és max 120-ig (olynakor húz-nemhúz-húz-nemhúz..)
...ha kipörgetem előtte 3.-4.-be ahogy kell ( ), akkor nem szorul meg 98-nál, akkor akár 155-160-at is ki tudok szedni belőle
Kicsit jobban is fogalmazhatnál! Nehéz volt értelmezni kicsit.
7200-as elektronika van benne?
Tehát akkor ha nem pörgeted nyugisan mész vele nem pörög ki?
De ha pörgeted mind1ik sebességbe akkor viszont kipörög 5-6-ba is?
hát annyira érezni, hogy ha olyankor húzom neki a gázt, amikor ezt csinálja, akkor 120 a vége! Ha viszont már előtte kipörgetem jobban, akkor 155-160-at megy, olyankor van bent erő, mikor meg azt csinálja, akkor nincs, alig akar gyorsulni olyankor (mondom, 120-ig)..
nekem ugyan ez a gondom, csak kb 7200nál (kb. ha 98-cal megyek), mióta megvettem, azóta ez a gondja, és tök idegesítő, hogy nem tudom tartani azt a tempót, mert húz-nemhúz-húz-nemhúz
nekem azt mondták, hogy power-elektronika, nem a tekercs, hanem hátul az ülés alatti elektronika lehet a gond...
Jobban mondva VST28 CD ami ilyen buzi elektronikus. és nem értek semmit, arra gondolok hogy esetleg szabályozza a benzin mennyiséget csak nekem az meg halt?
Segítsetek mi az hogy nekem gyári karbi ( Dellorto vhst28) ba a fő fúvóka 268 as méretű de viszont nem eszik sokat de nem megy a motort mikor nyit a power benzin hiány tünete lép fel és a karbi nincs el dugulva
Akkor 6.-ba nem akarta elérni a powert. De ha 5.-be ki volt pörgetve akkor ment. 7800-as elektronika van az enyémbe. 6.-ba ott meg állt és ennyi.
Nem volnék így biztos benne hogy cdi vagy power baja van a tiednek. Látni kéne ezt inkább szerintem! Így nehéz megmondani.