Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jót javasoltak. a gyári gyertya az NGK b10 EG és NGK br10 EG
(a másodikban az 'r' -ellenálást -zavarszűrőt jelent. pl tvt ne zavarja -működésben egyezik.)
lehet csak nem volt szerencséd v mással van a gond.
Üdv mindenkinek! Nekem egy rs 125ösöm van rotax123as blokkal. Olyan kérdésem lenne, hogy milyen gyertyát tegyek bele... NGK B10EG-t javasoltak, azzal jó is volt, csak kemény 5 órát birt ki. Nem tudom, h a gyertya volt rossz és éppen csak annyit birt, és kéne venni még 1 olyat... Ami meg most van benne azzal meg nem az igazi, nem pörög ki rendesen, mintha akkor kezdene vacakolni benne amikor már kicsit nyitott a power... segitsetek pls :D Előre is köszönöm...
a mágnest néztem aksirol nemrég. de valamiért nem a legjoban szuperált. de nyitot . lehet valami kosz volt bene. de most könyen jár.de a mágnes müködik. csak fojamatosan. és atol éghet le a power elektonika?
mert nyilvánvalóan valami nem ok. nem tudom sajnos :(
megnézem égövel és ha azal jó akor keleni fog egy elektromágnes. remélem hogy csak az a baja. :/
szerintem a gumibak az csak rezgés csillapításnak van (a bowdenen keresztül is testel)
a mágnes tekercsnek -a kijövő kábeloknak- nem lehet kapcsolata a mágnes külső részével.
ellenőrizd ezt is!
és mitöl éget ki az elektonikám? mert egy nagy kráter van a szilikonon.. hibás mágnes miat?
a fesszabályzónak ehez szerintem nem sok köze van- ha az akksi kelőképpen fel van töltve.
szerintem zárlatos mágnes és/vagy bekötése hiba. próbáld ki amit javaroltam!
mágnes gondra gyanakodsz? holnap megnézem!
a fesszabályzónak ehez szerintem nem sok köze van- ha az akksi kelőképpen fel van töltve.
szerintem zárlatos mágnes és/vagy bekötése hiba. próbáld ki amit javaroltam!
én arra is gondoltam hogy az nem lehet baj h az elektomágnes az gumi bakon van és ha netán hozá ér a vázhoz? azmiat nem lehet?
amit írtam, azt fent tartom -az egyik szálon gyújtás ráadással kell legyen áram
és a vezérlés a testet kapcsolgatja (ez nálam így van)
tegyél egy 12 voltos égőt az elektromágnes helyére és figyeld meg, h mit mutat úgy a dolog!
Nem normális mert a power csak akor mükdöik ha be van inditva a motor. sima gyujtásal nem kelene neki. de magátol nemhuza le csak ha le nyomom. és nem engedi fel amég nem veszem le a gyujtást meg valami zugo hang is van. a régi elektonikám is kiéget és nemtudom már h mibaja lehet. mondtak rá olyat hogy fesz szab. szerinted?
az félig meddig normális
mert úgy működik a dolog, h ha a gyújtást ráadod onnantól az egyik szálon fix áram van
és a a power elektronika a a testet adja rá veszi el működés közben.
szóval letestel az elektromágnesed és/vagy bekötési hiba -lehet meg van mókerálva valami kicsit (?!)
van a power motor. amihez a bovden megy.rá adom a mocira a gyujtást és a power motorba le nyomom tüskét.azaz olyan mintha nyitna a power és nincs be inditva a moci de vhonan kap áramot. és a mágnes lent tartja a tüskét amég nem veszem le a gyujtást. és egy power elektronikám kisült már ez miatt :/
Vagy nem lehet hogy a bowden vagy nem tudom? Igazából teljesen még most se értem hogy van ez...
Szerintem akkor test hiba!
Annyira nem értek az elektronikához de szerintem ez az le testtel valahol valami akkor persze ebbe nem vagyok biztos de én erre gondolnék...
rá adom a gyujtást és kézel lenyomom a mágnest és lent marad mert vhonan áramot kap pedig be sincs inditvan és amèg nem veszem le a gyujtást a power lent van
le nyomod a power motort? Mi van? Vagy ezt csak én nem értem?
Most így ennyiből arra gondolnék, de nem igazán értem mivan... hogy a power motor szar el van gyengülve vagy mondjuk nem kap elég áramot.
Hali! miért lehet az hogy ki éget a power elektonikám. rendes a szilikon.is tönkre ment vetem bele másikat. és olyat csinál hogy rá adoma gyujtást beinditom nem nyit a pwoer. de ha rajta vana gyujtás és le nyomoma power motort akor lent marad és amég nem veszem le a gyujtást nyitva van a power. mi lehet baj a powerel? motor,elektonika,vagy mi?:S
udv!
AMAL SEM alaplapot keresek!
5000ft
a km csiga érdekelne a spirál nem kel. és minél elöb! menyiérta dnád spirál nélkül? akár ma postázhatod is!irj!
csapágy meg szimering van alata.
valakinek mechanikus powere nincs eladó?