Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi van rajta módosítva ?
Arra kéne igen.
1,4mm sok nekem. Azt gondoltam 1mm az úgy már jobb lett volna. De nem akarok gyári értéknél maradni egy módosított hengerfejjel...
Vastelepre ki tudom vinni én is annál kicsit többet ér
Gondolom a Prés állításához kellene ez a "lemez" nem ?
1,4 mm a vastagsága
Ezen mi nem egy értelmű? Egy hengertalpon is a vastagságot mérjük. Nem értelek...
köszi,nekem annyit nem ér.azért írtam alu árat,mert csak úgy kell.
5000 FT az ára szerintem nem pénz érte
Mi a vastagság ami neked kell ?
aluba megvenném.(komolyan)
40 eft
Sziasztok vennék power nyelvet mert letört a bovden elárasztó része és mi a különbség a menetes és nem menetes szár között
Jut eszembe nem adnád el azt az alu hengertalpat? (ami össze volt pasztázva)
Ha nem sokat kérnél érte akkor lehet inkább megvenném mint legyártsam itthon mert nekem szerintem pont egy ilyenre lenne szükségem asszem. Meg attól függ milyen vastag...
Nem úgy értetem! 5ezret meg ér persze! Már akinek... Nekem nem meg neked se mert vettél te is inkább másikat...
Ahol a gyűrű jár ott jónak kell lennie az tuti!
Gondolom te is tudod hogy a gátnál előszeretettel pattan meg a nicasil sok típusnál még sem dobják ki a hengert!
Nekem is volt már motor amiben le volt pattanva a nicasil az égéstértől távolabbi részen és hibátlan volt !
Ebben is meg volt pattanva mikor kapott egy új dugót ja és motoros boltban(gépműhelyben) is mondták hogy nem gáz ha olyan helyen le van pattanva...de ez már nem az a kategória
Mikor le van pattanva a nicasil szart nem ér! Érdekes lenne ha ezt még használnák is.
Már ha megvan húzva akkor is honnolni kell ha ki lehet hozni
Na de mégis , mennyi lenne.
Eladó Rotax 123 hoz Gilardoni 2-es henger !
A Nicasil le van pattanva több helyen is és a gátról is, szerintem ez már nem bír el még1 dugattyút de én nem kockáztattam meg !
Egy kis alu rá van kenődve
Perselyezni ideális alap én vettem másik nicasilos hengert !
5000 FT
a szett tartalmaz még egy dellorto 34 es karburátort is ami nincs rajta a képen

ár-megegyezés szerint
írtam mailt!
Nincsen semmi baja .
2 ezer.
Üdv!
Adj egy e-mail címet és megbeszéljük, vagy írj ide: sz.schliemann@indamail.hu
milyen állapotban van? és mipénz lenne?
Mennyi lenne?
Sztendervisszajelzőm van!
Ha érdekel akkor : xbombs@citromail.hu