Nem mindig van kedvem azért is mert néha zavar hogy baszkodik.
Kár hogy drága az alkatrész de amúgy örömmel csináltam én is a felújítást csak ne lett volna annyi pénzbe
2006-os évjárattól nekem sem tetszik annyira az RS. Legjobban a szívlámpás tetszik mint ami nekem is van. 96-99-is volt asszem ilyen.
Sport pro nem rossz tetszik de inkább RS De azzal sincs bajom csak nekem ez tetszik a legjobban ennyi
Én nagyon jót mentem szerdán is vele a 35-ös úton száguldoztam két 600asal meg egy ETZ-ésel a spanokkal azaz. Meg lepően tudtam tartani tempot persze ők azért előrébb voltak. De az ETZ-re kellet várni pár percet nem rám
Én is úgy hallottam hoy elsőnek pályára készültek.
Szerintem Mito meg az EVO ugyan az szinte menésileg csak változtattak rajta mint ahogy az RS-en is. De lehet tévedek.
A pályagépen 2 bemelegítés és 2százados illesztéssel mennek a pálya RS-ek és most szerintem meg fogsz lepődni Utcain van 3-4század illesztés.
Japán meg Olasz az olaszok nem a tartoságra mennek hanem a teljesítményre Cagiva meg az RS vetélytársak a két Olasz gép.
Én castrol párti vagyok mindenbe azt veszem de a respsol is biztos jó de én már a castrolra álltam rá. Nekem bevált ez és maradtam ennél minősége ellenére ahhoz mérten olcsó. És nem is rakodik le.
A robogokat én valahogy gyűlölöm
Tegnap akartam csak nem volt csak 95 a kúton sajnos.
a nikacil amikor faszán meg van honolva és uj dugó nagyon ég járatni sem kellene
a versenypályán sem járatot dugóval járnak a profik szerintem
1 menetet hazsnálják az uj dugókat és kuka
gondolom adnak neki 0,04 illesztés és kész
http://www.sportbikerider.us/C...
én a tzr re is ráépitetem a sport pro oldaidomot fejidomot
mert rohadt drága lett volna németből a gyári idomot beszerezni
Kár hogy drága az alkatrész de amúgy örömmel csináltam én is a felújítást csak ne lett volna annyi pénzbe
Sport pro nem rossz tetszik de inkább RS De azzal sincs bajom csak nekem ez tetszik a legjobban ennyi
Szerintem Mito meg az EVO ugyan az szinte menésileg csak változtattak rajta mint ahogy az RS-en is. De lehet tévedek.
Én szeretek szerelgetni főleg ha van pénzem megvenni az alkatrészeket..:D
kiseb az rs nél és a tzr nél is méretre
Japán meg Olasz az olaszok nem a tartoságra mennek hanem a teljesítményre Cagiva meg az RS vetélytársak a két Olasz gép.
probálj ki 1 szer ha lesz rá alakmad 1 sr 125 vagy 150-t ami fasza
nagyon jol gyorsulnak kb 80-90ig
Nem úgy van csinálva ez a motor hanem hogy mennyen, némi plusz olaj és jó lesz
A robogokat én valahogy gyűlölöm
Tegnap akartam csak nem volt csak 95 a kúton sajnos.
a versenypályán sem járatot dugóval járnak a profik szerintem
1 menetet hazsnálják az uj dugókat és kuka
gondolom adnak neki 0,04 illesztés és kész
enyémnél nincs ijemsi!
ne tudom mit csináltak máskép a japánok de jo csinálták