Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van mindegyik! Adj egy email és küldök képet, meg árat!
Sziasztok!
150/60 r17 re lenne szükségem mihamarabb. Ha jó az ár veszek szettet is (110/60 r17 el)
Sziasztok!
A CBR125 fórumban már ugyanezt leírtam, azért írok ide is, mivel a két motor között nem tudok dönteni, érdekelne a két "tábor" véleménye.

Jelenleg egy Aprilia RS50-em van, ami nagyon tetszik és igazán jó is, de sajnos túl gyenge. Városban maximáisan megfelel, de közúton már nem elég a teljesítménye, annak meg nincs értelme, hogy mindig maxon járassam.
Emígy napi szinten használom, munkába járok vele és hétvégén is motorozgatok. Első komolyabb motorom, olyan kellett, ami B-vel vezethető.
Jövőre tervezem a B125-öt megszerezni és váltani egy 125-ös hasonló mocira, de teljesen tanácstalan vagyok, hogy melyik legyen. Igazából kettő közül kellene választanom, az egyik a CBR 125 a másik pedig az Aprilia RS125. Teljesítményben biztos, hogy az RS125 a nyerő, félelmetes erő van abban a mociban, de 2T, elég sokat fogyaszt + a legjobb szintetikus 2T olaj ára.
A CBR 125 4T, nagyon jó a fogyasztása, de azt olvasom, hogy elég gyenge, még a 100km/h is nehezen van meg, az utazója inkább 80-90km/h. Az RS50-em megy kb 70-80-al, tuning nélkül, tehát alig kapok valamivel is többet. És ott van még a CBR virsli gumija, az RS50-en komolyabbak vannak!

Mi szól az RS125 illetve a CBR 125 mellett és ellen? Valóban annyira gyenge a CBR teljesítménye és valóban annyira sokat fogyaszt az RS125?

Köszönöm előre is a segítséget!
Lámpa és fejidom tartó konzolban tudok segiteni ha érdekel!
Adatlapomon lévő elérhetőségeken elérsz!
Üdv
Szia!
Tudok hibátlan állapotút, ha érdekel emailon keress meg!
patvaros87@gmail.com
Üdv
nekem van az ára fékcsővel együtt 4e
szórakozik a e-mail cimem kiteszem ide a képet!
udv!
aprilia rs 125 1994 hatso feknyereg kellene. valakinek elado?
postaval egyutt menyi?
Kuldj kepet meg arat! Johet az e mail cimemre is littletuono@hotmail.com
Fejidomtartó konzolom van.

atta916@freemail
nekem van!
Sziasztok! Extremahoz keresek plexit elsolampat! Fejidomtarto is erdekel!
Van hozzá lepróbált hibátlan km jeladóm 12 000ft+posta
Nekem van hozzá újszerü állapotú plexim 25 000ft+posta
nem egyezik meg meg már elviték sajnso!
sziasztok!
rotax 123 alaplap kellene, jo arban de 100% leprobalt. ajanlatokat kerem az e-mail cimemre markisa_17@yahoo.com ha lehet kepekel
Keresek km óra jeladót 2006-2012ig
ha valakinek van irjon! vagy küldjön egy teló számot
Hát lehet költséges motor én még nem igazán tudok mondani semmit róla hogy mennyi a az éves költsége.
Sokkal jobban járnál egy RS125-el egy 50-es nem igazán fogja megközelíteni se. Utazóba el megy 110 körül a végsebessége gyárilag is 160-170 körül megy :)
Lehet vezetni B125-el csak 11Kw-nak kell lenni a forgalmiba.
Elnézést, ez a link a pontos:D

http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/hasznaltmotorok/214161/AP
RILIA_RS_125.html
Sziasztok! Esetleg ha valakit érdekel... http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotorpager.do?sstyle=window&reload=
0&page=1&pagerName=mpager&lines=10
Esetleg a power nyelv megegyezik a 122 vel? Mert akkor az errrrrrrrdekelne!:-)
Sziasztok! Az idén tavasz óta van egy RS50-es mocim, 2004-es, hibátlan állapotban. Nagyon tetszik és valóban bejön a motor, de kicsit gyenge a teljesítménye, mivel semmi tuning nincs, gyári állapotú. Azon gondolkodom, hogy mivel járok jobban, feltuningolni az RS50-est, nem kevés pénz, vagy lecserélni egy RS125-re?
Mennyire megbízhatók az RS125-ösök? Kb mennyi az éves kötelező költsége (mindennel együtt). 2002-2003-as kiadásokat nézegettem, ha tuning nékül van (max nagyobb karbi és pl Arrow rendszer), akkor mi a kényelmes utazója és a max sebessége?
Ja, és B125 jogsival lehet vezetni?
Köszönet!
Hali!
2008as RS-hez valakinek nincsen esetleg új vagy nagyon jó állapotú plexije?