Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

arra gondolok, ami húzza a bovdent a power-szeleptől, az a tekercs...ha erre gondoltál te is, akkor mennyiért adod?
Nekem van bowden nélkül! Ha kell küldj egy email címet, és küldök róla képet is,illetve ott megbeszélhetjük a továbbiakat!
Szia

Van,
06308667633

Kistrojak
Köszi :)
azt sűrítési végnyomásnak hívják, amit méregetsz. RSnek 6,5 -7 bar alatt ha van az már gyenge. Frissen összerakva bemelegítve szokott lenni max 9 9-5bar.
Lehetséges. Vidd el magadnak a szakadtat mintának és a boltban találsz hozzá pár száz ft-ért vmi MZ bovdent. A kuplungkar oldali felső végét kell megfelelő hosszra vágni és csavaros diót rá beforrasztva.
Mit is szeretnél tulajdonképpen és miért? Esküszöm nem értem, mire gondolsz.
üdv.
mágnesszeleped nincs powerhez?
1999-es évjáratú rotax 122-es motornak mennyinek kellene lennie a kompressziónak? nem tudja valaki?
ja amúgy a 11500-at azt a fordulatra értettem csak utólag nem írtam oda...
tehát 8-at mutatott, a 11-12 helyett...szóval szerinted is gyenge, akkor már 3-an vagyunk
ha ezt korábban találom meg akkor nem költök 18 ezret egy szaros fogaskerékért köszi srácok, azért :)
Na igen a 8 az már elég gyenge az biztos!
Oroszinál? Az a segédvázas szívlámpás hátsórészen lévő ülés nagyon nagyon napszívott repedezetett....
ok köszi meggondolom, bár valójába bontatlannak jobban örülnék! komplett a blokk? gondolok váltóra , kuplungra, lendkerékre vagy csak a blokközép mert úgy kicsit sok!Helyileg merre van
helo: nekem van hátsó űllésem=3500ft ha kell.
hello. nekem van egyrotax 122-es felújított blokk-om 3000km futott Prox hajtokar van a fötengelyen 1-hét be szerelési garít vállalok érte.
ár=50E
ÉRD:spmito@freemail.hu
jah 2005 ös gömb rs a páciens:)
Sziasztok!

Valaki aki már csinált ilyet, le tudná írni hogy az alaplapot hogy tudnám "kiherélni"? már tököm teli a nyitás előtti darálásból...
Bazi hálás lennék az illetőnek:)
én dugattyúra gyanakszok, 11500 a vége, tovább nem pörög, 8-at mutatott a kompressziómérő, és elvileg 11-12 között kéne lennie, szóval szerintem, meg "motorszerelő" haver szerint is dugattyú gond lesz...
Szia ok jelenleg külföldön vok kb,hétfőn érek haza akkor hívlak mennyi lenne az ára
Szia

Nekem van hozzá főtengelyem
06308557633
Sziasztok 122-es blokkot jó főtengellyel keresek jó áron!Vagy csak főtengelyt keresek !
Szívlámpás RS125 (96-99) hátsó ülése valakinek volna-e? Kecskemét vonzáskörzete előny...
Bontott RS 125 bontott és új alkatrészek, Rotax 122 123 blokkalkatrész.
Ha érdekel valami hívj bátran.
06308557633
Hát gondolom neked is olyan hogy a power hogy 7800 nyit ki teljesen.
Többire nem igazán tudok mondani semmit esetleg lehet a karbi nem jól van beállítva vagy a gyertya hézaga se lehet megfelelő de nem tudom.