Nekem is lötyögött a hátsó lánckerék én műanyag darabokat tettem a műanyag tömítés alá így már nem mozog de hától nem csak a seger győrő van vagyis nekem volt még egy vékony fém körlap is ami a seger alatt volt. Az elsővel viszont nem csináltam semmi viszont az is lötyög =/
Nekem azert elegge lotyog.. 2-3-3 mm-t siman.. A sieger gyuru tartja csak ott, ugye? Mindent letakaritottam, meghuztam.. De ugye nem maga a lanckerek lotyog, mert az erosen ott van az 5 csavarral, hanem ugy az egesz.. De az elozo rsemnel is zavart mar ez..
Ja és ha a kis lánckerék lötyög, akkor az azért van mert a kihajtás tengely ricnije kopott, azt sürgősen meg kell csinálni, kicserélni, vagy ideiglenesen kibeilagolni jó szorosra a seiger gyűrű és a lánckerék közt.
Lánctányérnak nem szabad lötyögnie! Meghúztad rendesen? Meg előtte letakarítottad ahova felfekszik?
A sztender meg lehet ki van kopva, kinyitott helyzetben nézd meg mennyire lötyög a motorhoz képest merőleges irányba. Ha nagyon akkor ki kell beilagolni akár alátétekkel.
ooo koszonom kerdesed, a retek dugom ellenere 8 bar a kompressziom, ellenben lanc-lanctanyer, hogomba csere volt, valamint hetvegen ezt a power nyelvet is kibanyaszom mar, addig lehuztam, minek huzogassa a kis elektromagnes, ha ugysem tudja kirántani:-)
apropo lanctanyer! neked/nektek is lotyog egy kicsit? ha igen, akkor ez miert van? :-) ha nem, akkor szinten miert lehet?
tovabba szinte hihetetlen, hogy mindig van valami problemam, de nektek is enynire dol sztenderen?!
fejidom plexivel 5000 ft
tankkülső 3000ft
fék konzollal+fékbetéttel 5000 ft
légszűrő 3000 ft
ha valakinek kell vmi, akkor az írjon az mb1994@freemail.hu-ra :)
Eladó tökéletes állapotban lévő Rotax 122-es hengerszett Új Vertex 1 gyürűs dugattyúval (53.99) hibátlan Nicasillal és jó álapotú hengerfejjel
06-20-544-9199
Azért törik, mert nem acél hanem spiáter. Semennyire se tűri ha feszíteni akarják. Amúgy ha power alatt használod kis fordulaton, akkor sok az elégetlen olaj, ami bejut mindenhova, és egyszer csak beleragad. Ha még nem sikerült kiszedni, talán ha előtte járatod kicsit, hogy felmelegedjen, könnyebben kijön. Amúgy hogy halad a motorgenerál?
annyian irjak itt forumon, hogy beletorik.. de nekem kepek alapjan eleg izmus kis aceldarabnak tunik.. hogy lehet ezt eltorni? mire vigyazzunk banyaszasnal? es megis mi a fszert ragad ez le? tulolajzastol?
A sztender meg lehet ki van kopva, kinyitott helyzetben nézd meg mennyire lötyög a motorhoz képest merőleges irányba. Ha nagyon akkor ki kell beilagolni akár alátétekkel.
apropo lanctanyer! neked/nektek is lotyog egy kicsit? ha igen, akkor ez miert van? :-) ha nem, akkor szinten miert lehet?
tovabba szinte hihetetlen, hogy mindig van valami problemam, de nektek is enynire dol sztenderen?!
ha kell irj:spmito@freemail.hu-ra
tankkülső 3000ft
fék konzollal+fékbetéttel 5000 ft
légszűrő 3000 ft
ha valakinek kell vmi, akkor az írjon az mb1994@freemail.hu-ra :)
egybe csak 10 eft
Valakinek,2006-os (szögletes idomos) rs-hez Visszapillantó tükör felfogató ?.
06-20-544-9199
Valakinek,2006-os (szögletes idomos) rs-hez Visszapillantó tükör felfogató ?.