Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is erre gondolok, hogy annak lehet a kiegészítő jelzése.
Az is azért, az olaj lámpa csak kiegészítő jelzés. A pirosat hamarabb észreveszed.
Még nem az enyém a gép, azért kérdezem. Azt látom, hogy az olaj visszajelző kontroll lámpa világít, de a felkiáltó jel az miért?
Persze ha kocsihoz kell cucc az is megoldható.
Sziasztok! Szólni akarok, elsősorban békés megyeieknek, hogy mivel az unixnál dolgozok így elég nagy kedvezménnyel tudok vásárolni. Mivel autóalkatrész bolt ezért motorhoz csak olajat tudok nektek szerezni, ha érdekel. Példa okáért blokkba 2300ért vettem castrolt, olajtankba pedig 2300ért repsol racinget. ha bárkit érdekel bármi írjon nyugodtan. kelemenjani@freemail.hu
én most vettem 75w90-est castrolt. csendesebb lett tőle a gép és jó is szerintem nagyon. meg a 75w90 van előírva neki
Nem tudom, hogy el van e törve, de olajat sürgősen tegyél bele...
Egyébként milyen váltó olajat javasolnátok az RS-be? Ami nem túl drága se meg jó is. Nem igazán tudom hogy milyen való bele.

Segítséget előre is köszönöm!
123.És Nikocilos
ez 122-es re való? nikaszilos...?
Csáó!
A kép alján a km óra tartó nem el van törve?
A piros felkiált jel minek világít?
Tárgytalan Már eladtam

botsííí
mennyibe adnád?
Rs 125 első fékbetét gömb Rs-be eladó zsír új Ferodo(gyári)
ár megegyezés szerint
Sziasztok Eladnám a képen látható hangerszettemet dugattyuval kompletten most vettem bele uj tömitéseket szoval csak fel kell rakni HA érdekel irj vagy hivj megegyezünk!I.Ár:17000-ft
Katalizátort ott szedték ki.
Egyébként milyen váltó olajat javasolnátok az RS-be? Ami nem túl drága se meg jó is. Nem igazán tudom hogy milyen való bele.
122 be kellene
mit gondoltok, ezt a katalizator kiszedese miatt banyasztak igy szet, vagy ez gyarilag ilyen?:)) avagy egyeb otlet?
van egy gyári fullos állapotban, 6500 az ára. 123-asból.
csáó .! powernyelv érdekelne srácok valami baba ... köszi
Hali!
Valaki nem tud 160-as Polini hengert?
Ha tudsz irj! vagy hívj:06206695439
Köszi!
Középen 5mm, oldalt 5,5mm a profilmélysége.
Középen 5mm, oldalt 5,5mm a profilmélysége.
A képen látható állapotú hátsógumi miliméterben kifejezve mekkora profilmélységgel rendelkezik középen illetőleg a szélén?