inkabb mutasd meg TE kepen, hogy neked hogy nem rogzul:))
mert nekem is kellett kicsit fesziteni (a labtarto kicsit hozza is er, de van a rugojan egy gumi, gondolom pont ezert).
Hálás lennék, ha valaki leírná nekem, hogy 1997-es évjáratú RS125-nél hogyan van rögzítve kétoldalt a lábtartónál az idom. Nekem a lábtartóra rá van csavarozva két ilyen "nyújtott körte" formájú lemez(per pill jobb hasonlat nem jutott rá eszembe), de ez a lemez jóval lejjebb ér mint az idom felfogatási pontja. Akkorát nem akarok feszíteni az idomon... Jó lenne ha valaki leírnám, vagy képekkel megmutatná, hogy neki ez hogyan rögzül...
Köszönöm!
sziasztok!
keresek/ vennék teljesen HIBÁTLAN, PAPÍROS -vázat, -blokkfelet együtt...
'96 évjáratban (motorról kép az adatlapomon)
nem sok pénzért -ajánlatokat várom
2008 euro 3 mas rs. Menet közbe nagyobb fordulatnál behúzott kuplung alatt a fordulat megakad 6-8 ezernél nem megy lejjebb csak pörög.Mi lehet a probléma?
Sziasztok!
Keresek hátsó gumit. 150/60-as méretre lenne szükségem, mert a jelenlegi 150/70-es beleér a vázba, mivel új láncot kapott és úgy jött ki, hogy teljesen be kellett húzni a kereket a blokk felé. Esetleg cserébe is benne lennék, még oldalt szőrös gumiról van szó, vagy pedig 10e. forint körül vennék nem slick-et! itt elértek: balint92@hotmail.com
Köszi előre is!
Nekem teljes mértékben megszűnt a kotyogás. A műanyag lapokat méretre vágtam és minden gödröcskébe ugyanannyit tettem. Én egy egészségügyes műanyag lapból vágtam ki de szerintem bármi jó lehet ami elég vékony és tömör.
Én kivettem a kereket és levettem a fogaskereket vagyis nem csavartam le hanem csak simán lehúztam a kerékről és alatta voltak gumi tömítések és én azok alá tettem még be műanyag lapokat.
Valakinek műszerfal felfogató a digitális műszerfalú 2006-os rs-hez ?