de akkor hogy pörög ki 11ezret? a power ha nem működik, akkor max 8ezerig pöröghet! esetleg ha mégis ez lenne a gond, mit tudok vele tenni? mármint hol van "berohadva"?
125-ös :) 50-est hirdetem igen, de a 125-ös az enyém, az nem eladó :D egyébként kulcs-elfordításnál nem csinál semmit, de nem is hallottam ilyenről, hogy kéne valamit csinálnia, 7-8ezer körül nyit.
mekkora a motorja ? 50cc ? mert olyat hirdetsz :D
Szerintem nézd csak meg a karburációt, hogy felül kap-e eleget, ha jó.. akkor lesd meg hogy mekkora az a "jó" kompresszió. Powert meg egyszerűen ellenőrizd le, hogy 8e körül nyit-e. Vagy egyáltalán, amikor elfordítod a kulcsot, megcsinálja -e a power ellenőrzést..
Üdv.! Valaki nem tudja, hogy mekkora lánckereket érdemes tenni egy 125-ös RS-re előre és hátra? 120-25-öt megy maximum, és nem tudom miért...power-szelepre is gyanakszok, hogy nem nyit ki teljesen, 11ezret pörög, de 5.-ben már csak 9 és felet, 6.-ban már csak maximum 8-at...Sportkipufogó rendszer mennyit dobna rajta? Vagy mi lehet a gond? Benzin-levegő keverék jól van beállítva, kompresszió jó, szóval nem tudom mire gondoljak...Valaki légyszi segítsen! Köszi!
Volt már valakinek olyan, hogy mielött nyit a power szelep, 6000es fordulattól majdnem 8000ig semmi nyomaték nincs? de kb annyira h a lámpánál elindulok aztán beérnek a autók... 8000től megint elszáll alólam de nagyon kellemetlen elötte. Van erre valami megoldás? :(
Eladó tökéletes állapotban lévő Rotax 122-es hengerszett Új Vertex 1 gyürűs dugattyúval (53.99) hibátlan Nicasillal és jó álapotú hengerfejjel 06-20-544-9199
Sziasztok.
Azt meg tudná vki mondani, h olyankor mi a retkes anyja van, mikor a kipufogó dobból az egyik tőcsavar kitörtik?
ha a hátsó popszegecses részt leveszem, ki tudom cserélni?
remélem nem kell újat venni
Egy Arrow dobról van szó.
Tudom h szét lehet szedni, de én még sosem láttam belőlről azt a hátsó részt, ahova a menetes szárak mennek be, h ott miféle rögzítése van.
keresek/ vennék teljesen HIBÁTLAN, papíros -vázat, -blokkfelet együtt...
'96 évjáratú motorhoz papírozni (motorról kép az adatlapomon)
ha tud valaki, ajánlatokat várom
köszi
De igazából én nem a márkára célóztam hanem a fajtájára hogy milyen fajtát kéne?
Választ előre is köszönöm!
Szerintem nézd csak meg a karburációt, hogy felül kap-e eleget, ha jó.. akkor lesd meg hogy mekkora az a "jó" kompresszió. Powert meg egyszerűen ellenőrizd le, hogy 8e körül nyit-e. Vagy egyáltalán, amikor elfordítod a kulcsot, megcsinálja -e a power ellenőrzést..
kifújt a kipufogóm a csonk illesztésnél, én pl. arra gyanakszom (ez egyenlőre csak 1 tipp)
Volt már valakinek olyan, hogy mielött nyit a power szelep, 6000es fordulattól majdnem 8000ig semmi nyomaték nincs? de kb annyira h a lámpánál elindulok aztán beérnek a autók... 8000től megint elszáll alólam de nagyon kellemetlen elötte. Van erre valami megoldás? :(
Azt meg tudná vki mondani, h olyankor mi a retkes anyja van, mikor a kipufogó dobból az egyik tőcsavar kitörtik?
ha a hátsó popszegecses részt leveszem, ki tudom cserélni?
remélem nem kell újat venni
Egy Arrow dobról van szó.
Tudom h szét lehet szedni, de én még sosem láttam belőlről azt a hátsó részt, ahova a menetes szárak mennek be, h ott miféle rögzítése van.
'96 évjáratú motorhoz papírozni (motorról kép az adatlapomon)
ha tud valaki, ajánlatokat várom
köszi
Köszi szépen!