Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oke, koszonom a valaszokat ;) egyebkent engem az nem zavar ha ott az a felfogatas el van torve mert gyerekjatek megcsinalni... Inkabb az zavar hogy a tulaj igy mokolta ra egy masik motorrol, azert hogy kevesebb km legyen benne. Mondjuk 15-16ezernel ugy is dugocsere, tehat akkor ha a sok km miatt cserelte le akkor valoszinuleg mar volt felujitva. B variacio: a motorral borultak :(
MMiért van az hogy a motorom eszi a bowdeneket?
az utobbi 3 hónapban holnap cserélem 3.szor a kuplung bowdent 1.szer meg a gázt 1 hónapja?

98-as rs

köszi!
Valaki segítene ?
A 96-os szívlámás RS-en csak úgy lehet leszedni a lámpa burát hogy körbe vágom az üveg meg a műanyag között ? valahogy így olvastam.
Mert a lámpa belseje elég dzsuvás azért akarnám leszedni és kitisztítani.
És ha leszedem ugyan úgy vissza lehet rakni rá akkor ragasztani?
És milyen ragasztóval kéne visszarakni esetleg ami jó lenne rá?
De egyébként mutatja a műszerfalon is a kilométer "0" Állása felett azt a kis olaj kannát..!
Hali
Felkiáltó jel azért van ott mert már kevés az olajad ! A műszerfalal kicsit meg mozgatod szolidan és rájössz hogy el van-e törve imátkozz hogy ne legyen mert nekem is eltörött ! ...És az ára ...
Valaki tud adni bendixhez szerelési útmutatót?
hello: 2001-es váz olasz 11kw eredeti okmányai meg vannak hozzá.
ár=35000ft
ok, keress meg em@il ben
küld az elérhetőségedet em@il címemre (adatlapomon megtalálod) és megbeszéljük...
4000+posta
ide írj:
mb1994@freemail.hu
nekem van papíros vázam, bár 92-es évjárat van bele írva
eladó, vagy csere! jó motorral ,de kicsit azért foglalkozni vele! + van egy kinti papiros vázam hozzá!csere érdekel :robogó, műszaki cikk, stb...100e ft!
Eladó a 2007 es Aprilia Rs-em. :) 125-ös:) Nagyon jó árban és nagyon szép állapotban.:)
hali!
hátsó lámpa ahogy a képen mennyi magyar pénz?
Szia!
főváznak papírjai vannak?
Helo. Köszönöm de így most komplett blokkot nem akartam volna venni, még hogyha reálisnak is tűnik az ára.
Helo! Köszönöm de használtan nem érdekel, mivel azokon sem lehet tudni mikor törnek el. Ezeken se lehetett látni semmilyen hibát.
Eladóak a képen látható alkatrészek. Ha érdekel, akkor írj az mb1994@freemail.hu-ra :)
nekem van ijen fogaskerekeim ha érdekel!
Eladóak a képen látható alkatrészek, ha vmi érdekel, akkor írj az mb1994@freemail.hu-ra :)
szerintem egyébként a powermotor nem lesz jó, mert menet közben néha érzem hogy kinyit a szelep, néha nem...mivel évekig úgy volt használva az előző tulajnál, hogy be volt állva a nyelv, szerintem leégett a tekercs, vagy gyöngült...nem tudom...megpróbálom egy másik powermotorral. köszi a választ!
hello: én adok neked komplet rotax 122-es blokkot henger nélkül =50000ft-ba még ki is tudod próbálni 3000-km futott felújítás óta.
Helo ismét! Nekem mentek szét a kiegyenlítő tengely fogaskerekeim. Most hogy szét lett kapva láttam hogy a többi műanyag is kapott. A vízszivattyú fogaskereke, a dupla fogazású is elgyengül és a kettő nagy. Italmondon néztem és .robogowebshop-nál ez a 4db 53e ft nál van. Újonnan mindenhol ennyi az ára? ne is keressek tovább? ja és a másik kérdés. Ez http://www.robogowebshop.hu/mo...

http://www.robogowebshop.hu/mo...

Mi a különbség a kettő között? az árát kivéve.
köszönöm a válaszokat előre is! Kishosti
Jól olvastam hogy körbe kell vágni ?!
Ha úgy van akkor vissza lehet ugyan úgy rakni? Mivel kéne vissza ragasztani ? Mondjuk sziloplaszt ?
eladó rotax 123 alkatrész ( mindene van)