Hogy a power kiszedd elég az oldal idomot(én a jobb oldali szoktam levenni) és a tankot felnyitni. Először a power házat próbáld leszedni a hengerről ha nem jön le én le szoktam finoman feszíteni a hengerről. Utána már látod a power nyelvet. Amikor én szedtem ki először nekem is be volt ragadva először csak finoman próbáltam jobbra balra mozgatni majd lassan húzni kifele. Szerintem nem törik az olyan könnyen bele ha csak kifele húzod a hengerből. Nekem is egy fél óráig játszanom kellett míg kijött.
szerintetek az miert lehet, hogy egyszer laza a lancom, egyszer pedig rohadt feszes... masnak volt mar ilyen? a lanc/lanctanyer kuka, vagy a kerek lehet ferde? esetleg a kis meghajto fogaskerek gorbe? mi lehet ez a jelenseg ? :-\
Megmondom őszíntén Brigeciolal nem próbálkoztam még , én már törtem is bele nyelvet meg szedtem is ki , nekem a 3 napig fújtam féktisztítóval bejött nagyon könnyen kis mozgatással kijött.ezek után felpolíroztam a nyelvet tükörre és lassabban kokszolódott arra figyelj hogy ahova bemegy a hengerbe nagyon alaposan pucold ki.(de szó szerint semmi dzsuva ne maradjon)
Ám nem értelek minek venném le a hengert?De egy powernyelv kiszedés miatt nem szokták levenni sem a hengert sem a kiput .Nem akkora feladat ez hogy szétbombázd a motort
Te írtál nekem valószínűleg vaterán index, meg jobbos tükörrel kapcs-ban. Ha érdekel még írj emailt, ott feltudjuk venni a kapcsolatot, nem úgy mint vaterán! (lacciko@gmail.com)
Visszanyomtam az egészet amennyire csak tudtam. Hazafele úton veszett el belőle. Azt az alsó részt nem lehet újra visszapréselni bele? Nevelőfateromnak autószerelőműhelye van szóval eszközből szerintem nem lenne hiány.
sziasztok
az lenne a problémám hogy azt vettem észre rossz a kilométer óra. Megálltam és az alsó csatlakozásnál nem kellett hozzá nagy erő kijött az egész. Mire haza értem már saját magától kijött a helyéről és el is veszett belőle az a spirál szerű tekerő. Attól félek hogy valaki megrángatta, mert annak az alsó részének bent kellene maradnia a kerékagynál nem? Légyszíves segítsetek! Előre is köszi!
de a kiput csak lekene, vagy felulrol fujjam szet fektiztitoval?
Ám nem értelek minek venném le a hengert?De egy powernyelv kiszedés miatt nem szokták levenni sem a hengert sem a kiput .Nem akkora feladat ez hogy szétbombázd a motort
Plexi
Indexek
Jobbos tükör
kuplungkar
én 2000 ft-ért adok komplettet!többi csabimoto@freemail.hu
és mikor kijöt nem szedted ki a csigakerket?
vagy megvan benne még egyáltalán?
az lenne a problémám hogy azt vettem észre rossz a kilométer óra. Megálltam és az alsó csatlakozásnál nem kellett hozzá nagy erő kijött az egész. Mire haza értem már saját magától kijött a helyéről és el is veszett belőle az a spirál szerű tekerő. Attól félek hogy valaki megrángatta, mert annak az alsó részének bent kellene maradnia a kerékagynál nem? Légyszíves segítsetek! Előre is köszi!