Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A mai nap folyamán mentem egy kört a sassal és és eléggé zavaró csörgést észleltem a motortér felől. A motorban most volt dugócsere és felső tűgörgőcsere is összerakás óta 300 km-t mentem vele. Mi okozhatja a csörgést?
Oldalidomot nem kell leszedni semmi jelentősége neki.Hidd el ha úgy istenesen bele lett vna szorulva a tied mint az enyém azt te sem szedted vna ki ki letörés nélkül. de féktisztítóval kell fújni mert az elpárolog .Brigeciol max tényleg akkor javasolt ha lehúzod a hengert
mert csúnya világ lenne ha el akarnád indítani a moccot.
Értem köszi a segítséget!
a haver azt mondja olyan 13körül tudna érte adni....
Hátöö az a 150 az elég kevés enyém kicsit fiatalabb de ugyan olyan 28 as karbim van. Az Rs tankja 13 literes és 3,5 a tartalék.
Egy tank nekem olyan 240-250 km-re elég.
adj elérhetőséget
Eggyik haveromat érdekli szerintem mennyi az ára?
Vkinek jobbos nagyidom?Ha Gp1-es akkor az nagyon jó
06/20 239 2864
most Küldöm
viktor0109@freemail.hu
Helo sracok
A gyari csobe(nem dobba) vannak folytasok a rezonal?
Hello!
Nemrégiben vettem egy 97-es RS-125-öt, Rotax 122-es blokkal, 28-as dellorto karbival. Az lenne a kérdésem, hogy nektek mennyit fogyaszt. Nekem egy teli tankkal kb. 150 km-t megy el, amit eléggé keveslek. Van egy Cagiva Mitom is, az 270 km-t elmegy egy teli tankkal... Annak 14 littyós a tartája, RS-ét nem tudom, de annyival nem lehet kisebb...
Segítségeteket előre is köszönöm.
Adnál egy e-mail címet
dekni az kb használható...
olyan kis 'lefogató' laprugót kell beszerezned pluszba, amit a képen bekarikáztál
...egyébként a rögzítő csavarja az ott van a dekni közepén (képeden látszik -a háromszög jobb sarkában)
Akkor venni kell egy olyat is gondolom vagy az a deknin van rajta akkor pedig meg lehet deknit kell venni? hmm...
hozzáteszem -szerintem
...a jó kérdés "honnan /miért törött ez le"
és a miért válasza -sok a rozsda
a "honnan eshetett ki?" kérdésre a válasz:
ez szorította le /kellett volna leszorítanía a kiemelőkart az M5 csavar segítségével
Az a gondom ezzel a rendszerrel hogy nehéz ráállítani a mocira!Félek tőle.Az egyik cimborám jolly moto sp-t vett 30 ért..Ami azért jóval ujjabb konstrukció de ő is szenved vele.Mondj valami jó árat és esetleg megpróbálkozom a dologgal.
Nem volt még új motorom, ezt nem tudom.

De a gyűrű nélküli erősített JT lánc 7ezer Km után már kuka volt.
Ami utána raktam fel CZ gyűrűst, még elment vagy 15-öt úgy h nem nagyon kellett hozzányúlni.
egyebkent mennyit illene elmennie egy gyari lanc+lanctanyer parosnak?
Igen. Elég gyakori jelenség lánchajtású motoroknál. Erősen függ a használat jellegétől, illetve a lánc fajtájától, karbantartásától. Ha veszel, érdemes "O"-gyűrűs láncot venni, élettartama többszöröse lehet egy gyűrű nélküli láncénál.
koszonom szepen, igy fogok tenni! :-) ha nem jon ki, valoszinuleg felgyujtom, mivel ez ennek a motornak a lenyege:D
de ez letezo dolog? mert ez a masodik RSem, es az elozo is ezt csinalta.. vagy kurva laza volt, vagy feszes, es menet kozben ennek hangot is ad..
Sziasztok!

Egy kis segítség kéne....
2005-ös rs 125....
szóval a tünet a következő: úgy 8100-as és 9000-es fordulat között olyan mintha elhagyná az ereje... 8100 nál megszűnik a folyamatos húzás és mintha a hangja is elmenne, azután ha tovább pörgetem 9000-9100nál megint életre kel...
TIppeket tanácsokat szeretnék hogy ez mitől lehet...?