Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok, köszi.
Sajnos nem igazán van olyan ismerősöm aki fuvarozna, de ha tudok valakit, akkor úgyis írok.
nekem 120/160 párosítás van 110/150 helyett. személy szerint jobban bejött stabilabb a motor viszont térdig döntve is marad majréd sajnos. 120/150 sose volt fent de nem hiszem hogy probléma lenne vele.
Esetleg nincs olyan ismerősöd, aki fuvarozik, vagy valami oknál fogva jár Győrbe? Mert elhozhatná, megnéznénk és ha jó, akkor megbeszélhetnénk.
Megértelek!
Értem. Az a baj, hogy nagyon messze vagy és jó lenne, ha egy olyan blokkot találnék, ami teljes, mert az enyémet később össze akarom még rakni. Én komáromi vagyok, úgyhogy van köztünk kb. 300 km és látatlanba nem szeretnék ennyi pénzt kiadni. :-(
Ja és az olaj/oldaldekni tömítése!
Ford.számmérő kihajtás, kuplungkiemelő nincs benne csak. Karcagon (JNSZ-m.) megtekinthető. Az ára 35, és papíros egyébként.
És mennyit kérnél érte? Amúgy minden benne/rajta van, csak a henger, dugó kell rá? Helyileg hol van?
92-es rs-ből van. A hajtókart a kicserélt hajtókarral és az új dobozával tudom igazolni, a főtengelyt meg a csapággyal.
Szia! Mikor motorba való a blokk és mi lenne az ára? Tudod valamivel igazolni a hajtókar és egyéb cserét? Csak mert 160-as polini hengerszetthez keresnék és a használt az hamar megadná magát.

Üdv, Barnie.
Nekem van! Írj mailt és küldök képeket, illetve részleteket(lacciko@gmail.com)!
Elől szerintetek fellehet rakni egy 120-as gumit? hátul 150/70 -es van
valakinek nincs eladó magyar papíros rs váza?
Nekem van egy 123-as hibátlan blokkom. Új hajtókarral, főtengely felújítva. Hengerem az már nincs mert eladtam.
Autót szeretnék vagy valami nagyobb motort...de teljesen hibátlan sose volt vele semmi baj...költségmentes...
Továbbá.. Komplett blokk (gyujtás-henger) érdekelne (önindítóval...mindennel..) képeket, árat várok ide.

Keresek még : Szívlámpás RS 125-be műszerfalat, plexit, és egy elsőlámpát..
Miért adod el?
Nekem van, igaz nem 2004-es hanem 92-es rs-ről, de szerintem ugyanazok a méretek. Ha érdekelj írj egy mailt(lacciko@gmail.com)!
Sziasztok! 2004es rs 125-höz keresek első felnit, gumi-féktárcsa nélkül!:)
Email: Uszozoli@citromail.hu
nekem van 1 főtengejm tökéletes 20e vagy a blokot bontatlaul tökéletes főtengej csapágyak kuplung minden 30e csak hegngerszet és gyujtás megy rá és mehet a vázba!
tel:06307316232
rotax 123-ba keresek főtengelyt!
sem amal trafó eladó
tel:06307316232
rotax 127 váltóalkatrészek valakinek esetelg ? vagy komplett váltó ?
Ha érdekel tudok benne segiteni, emailon keress meg!
udv