miért kéne leszedni a kiput?
Nyelvet vegye ki de lehet ki se tudja ekkor fujatgassa be csavarlazítóval meg féktisztítóval h el ne törje
utánna nyelvet polírozza fel nutot kipucolni én a bovdent szétszedtem bezsíroztam
valoszinuleg neked is, mint nekem, zarva van.. lekokszolodott, beragadt, valami nem jo (CDI, bowden, elektromagnes).. szedd le a kipufogot es kukucskalj be, hogy mi a helyzet:D
2001-es évjáratú Rs-ből való komplett müszerfal, a km-óra számlapja kivan cserélve, egyébként hibátlan a többi része!
Olcsón adom, érdeklődni:
patvaros87@gmail.com
06303207630
Üdv
Szedd ki a powernyelvet, takarítgasd meg, de ne drótkefével, inkább áztasd benzinbe, ronggyal dörzsöld. A Bovdenben ne legyen nagy törés, könnyen mozogjon, ne legyen kiszőrösödve. A bovdennek valamennyi holljátékot kell adni, ez fel van matricázva a vázra eredetileg, az elektromágnesnél tudod állítani.
Akkor miért csinálja ezt az enyém? 3e alatt meg sem moccan 8e fölött meg csak vonszolja magát Lenne egy másik problémám is hogy ma a síbertűt egyel lentébb tettem szóval most alulról a 2-ben van és nem hajlandó 8e fölé menni hanem ledadog
Kuplung felölő főntengely szimeringet fogok cserélni, ez mennyire bonyolult az rs-nél? Simsonhoz ugye van fogasívem ehhez nincs, illetve kell még valamilyen speciális szerszám esetleg?
A powernek amikor eléri 8000 fordulatot akkor egyből ki kell jönnie vagy a fordulat emelésével folyamatosan jön kifele? Meg kb amikor a fordulat esik visszafele akkor kb 3000 nél kicsit kijön a power és utána vissza megy de mikor gázt adok akkor ugyanezen a fordulaton nem jön ki csak 8000-nél. Ennek így kell működnie?
Új henger: 50.000Ft
Új dugattyú: 14.500Ft
06306051630
Kistrojak
Nyelvet vegye ki de lehet ki se tudja ekkor fujatgassa be csavarlazítóval meg féktisztítóval h el ne törje
utánna nyelvet polírozza fel nutot kipucolni én a bovdent szétszedtem bezsíroztam
Olcsón adom, érdeklődni:
patvaros87@gmail.com
06303207630
Üdv
Tudnátok segíteni? A1-gyel lehet vezetni full power rs 125öt?
Az A1 teljesítmény korlátozás miatt gondolom nem. :((
nekm van 1 hegerem adatlapomon az elérhetőség!
köszi!
elso: Dunlop KR133 115/70 R17 - futofelulet kb 3mm, az oldala szinte uj
hátsó: Dunlop KR106 125/80 R17 - futofelulet kb 4mm, az oldala szinte uj
a gyartas 2008 július.
12ezer forintert adnam a kettot
Rotax 123 as új hengert keresek !
Megszorult meghúzott hengerek nem érdekelnek sajna abból már van.
Várom a segítségeteket!