Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia, gumik milyen évjáratúak, mennyire kopottak, milyen keverék, méret, ár?
szerintem desztillált vízzel kéne pótolnod mivel sav nem megy el belőle Azt új korába felsavazzák és csak desztillált vízzel szabad felönteni ezek után
Hm nem nekem alapjáraton simán jár de ha meghúzom a gázt rögtön zizeg és minél jobban húzom annál hangosabb.
olyan kérdés lenne hogy ha aksimom van két csík a max meg a min és a min alatt van a sav akkor lehet savaztatni is az aksit tehát feltölteni,nem kell újat venni ugye? :) köszi előre is
hohoho, ha valakinek van, engem erdekelne hatso gumi ! lehetoleg gyari meretu, esetleg nagyobb, de kisebb/keskenyebb semmikepp!

ugyanitt eladnam ket palyagumimat:)))

más!

ismer valaki Bartha László-t Miskolcról ? :-)
Segítség kellene!
Mért van az hogy el kezd baszkodni a kuplung? Arra gondolok én hogy a blokknál zörög meg a kuplung, bowdenja is rendesen rezeg vagy nem is tudom. Meg már később alig tudtam vele menni is volt hogy nagyon csúszó tán és alig tudtam elindulni vele (attól féltem már hogy tolhatom vagy 10km-ert), de később megfogta és vagy kiakadt vagy kiszakadt én nem tudom, de így elszállt és már utána már mindjárt jobb lett !
De valami pici hülye hangja még mindig volt.
Mi lehet itt a baj lehet kiakadt volna a kuplung vagy valami a kuplungháznál nem jó ? hmmm... majd megfogom nézni de kíváncsi lennék a ti véleményetekre is hogy ti mit mondotok erre?
Javaslatokat előre is köszönöm!
ÚJ Első fékbetét eladó Rs 125be Ferodo Premier (gyári).
Ár:megegyezünk
Ha nem vettél még, nekem is van. Írj mailt és megbesz(lacciko@gmail.com)!
FIÚK,LÁNYOK..lenne egy kérdésem:
rs-ről lenne szó,konkrétan fejidomról ha megyek vele akkor kisit mozog,és megnéztem a fejidom tartót és ott mozog,de nekem olyan szivacsos vagy gumis alátét van benne és nemtudom alá rakni semmit mert nem fér be pedig már próbáltam!
esetleg valaki találkozott ezzel a hibával és csinált vele valamit?
mert engem kicsit idegesít a kopogó hang,mert valamihez hozzá ér a lámpa pl ha kisebb bukkanó van:S
valaki?
sziasztok...pár cuccot keresek rs-re(2006)
1.esetleg valami kipufogót(kínáljatok)
2.a fejidom és a az oldalidomnál olyan összekötő fekete műanyagot
3.farokidom(egyszinűt és nem karcoltat lehetőleg)-nincs kedvem festegetni :D
e-mail címen kínáljatok :D saviola12@azet.sk köszi ;)
Köszönöm a válaszod
a gyári tartót teszem vissza arra a napra. abba nem tud belekötni
neked is zizeg, viszont abbahagyja, ha jobban odahuzod neki, viszontha behuzod a kuplungot es gurulsz, vagy alapjaraton jar, akkor ziziziiziziziziziziziziziziziziz-zik?:D
Hm és a 34-eshez hol tudnék én kapni tuskót és tűt úgy hogy ne kelljen új karbit venni.
Kinézetre eredeti legyen ami azt jelenti hogy minden egyes idom és tartozék legyen rajta. Gondolok én a hátsó vészkapaszkodóra vagy a láncvédő kis műanyagra stb.
sem amal gyujtástrafó és tekercs eladó!
tel:06307316232
e-mail: czegledizsolt@freemail.hu
Köszönöm válaszod, nem könnyű találni 110/150 széles opcióban normális gumit találni. Jelenleg is 120/160 van fent ami nekem személy szerint jobban bejött.
fizikailag életképes, csak rettenetesen összehúzza, nem tud kifeszülni a peremre, még a 4,5coll széles felnire sem való a 165-ös a 4 collosra meg főleg nem jó opció.
Srácok valaki próbált felrakni hátra 165 széles gumit ?
Én is viszem nemsokár, aug 6 ig van műszakim.
Nekem nincs gyári kipum, még dobom se, szóval én csak reménykedek, hogy nem kötnek bele :D mással elvileg nem lesz gond, mert minden oké, maximum majd a hátsó fékkel baszakodnak mert üt egy picit....
Csövi! Mondom sorba. Világítások (az összes ami létezik), duda, fordulatszámmérő, alvázszám, gumik, fékek, rendszámtábla szöge, rendszámtábla alá tegyél valami prizmát legalább a műszaki idejére mert az is kell. Meg be is kell majd indítani. Kipuról nem tudok semmit, de szerintem fölösleges.
ment a válasz
Írtam egy mailt
Még mindig keresi új gazdályát !
Sziasztok!
Vki műszakiztatta mostanában a motorját?
Az enyém jövőhét kedden megy. Megtudná vki mondani h mit néznek át rajta? Gyári pufót vissza kellene raknom?
A rendszámtartót azt mindenképp visszaszerelem.
Csak az a vicc, hogy az enyémbe benne van az elektronikus is és az is van bekötve. Akkor fölösleges venni/tenni oda igaz?