Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha érdekel tudok komplett váltóban segiteni!, olcsón adom, egyébként az a müanyag fogaskerék a régebbi rotax123-as blokkokban van, a fordulatszám kihajtáshoz kell, aminek még hátrébb volt a spirálja nem pedig elől az olajszivattyú fölött.
patvaros87@gmail.com
06303207630
Üdv
Sziasztok! Komplett jó állapotú váltót keresek rotax 123-ba a 95-ös rs-embe. Akinek van az írjon ide légyszi: kelemenjani@freemail.hu. A másik amit kérdezni akarok, hogy a kuplung oldali részben, a kuplung alatt, a jobb felső sarokba az egyik váltósor végén volt egy műanyag fogaskerék ami nekem eltört (a képen megjelöltem). A kérdéseim: Annak mi lenne a lényege, mert 1 robbantott ábrán sem találtam/találtunk róla semmit.
Sziasztok!

Eladó szeretett motorom. 2000-es évjárat,forgalomba helyezhető,patika kis állapotban kívül-belül. Semmi hibája nincs!Siófokon van a moci.

Érd.:30/274-15-82
köszi, megérkezett :)
Ismét a segítségetekre lenne szükségem a tegnapi nap folyamán sikerült összerakni a gépezetet (új Vertex dugó+új felső tűgörgő) az lenne a problémám hogy 5000-5500-as fordulat tartomány között be-be dadog 1-esben nem viszont 2-ben már érződik és ahogy nőnek a fokozatok úgy egyre nehezebben lépi át ezt a fordulat tartományt szóval 6-ban már kb 15-20 másodpercet kell várni hogy szépen átdadogja magát =/ Ez mitől van? Én arra gyanakszom hogy mivel a CDI-ből a tiltást csak mi vettük ki 18000 km-nél és az előző 2 gazdája vagy visszapakolt 2-t vagy szépen felkuplungolta =((( így ez nem-e okozhatott valami más kárt azon kívül hogy a lamellákat teljesen leégették? A másik gondom pedig az lenne hogy a rugót szétszedtem mivel nyikorgott összerakás után már nem nyikorgott viszont ma ismét elkezdett =/ okozhatja-e a nyikorgást az hogy a fekete összekötő ami a hátsórugót köti össze az első vázzal abban nem találtam görgőket csak 2 oldalt a tömítéseket meg a csapszeget =/
Kawa kdx 125ből volt, előző motorom. Nincs benne balance tengely, régebbi kx blokk szinte egx az egyben. Ráznia kellett, de nem annyira mint az.
Szeva van ilyen,aki nem ért hozzá ahhoz nem szabad vinni, aki egyszer simsont szerelt azt hiszi ért mindenhez...! Milyen blokkból való volt 123-as? mer lehet a főtegely és a segédsoka nem volt jelre rakva attól rázhat, de itt vszínű más baj is volt!
Ferodo gyári első fékbetét eladó zsír új! új ára 6500 Ft
Kinek mennyit ér meg? Nekem feleslegessé vált a motor eladása miatt
Valaki nem akar Rs-t ,( 2007 es)venni?:D
Itt vannak a képek! Nagyjából 100 km-t mentem a motorral, utána szétszedtem mert rázott (ki se centírozta), elvittem a Szikszaihoz, hogy centírozza ki. Utána jobb lett de nem az igazi, ezért újból szét, Szikszaihoz elvittem szétszedte és ez fogadott. Bázisból leesztergált, és túlméretes görgőket rakott a tűgörgőbe, gondolom illesztésekkel nem is foglalkozott. Ja és még azt kifelejtettem, hogy kalapács nyomok voltak a főtengely végén, és még bele is tört valamit (központozót valszeg). Szóval az egész főtengely ment a kukába, már csak dísz. De azért azt a 17 rugót elkérte ezért a "szakszerű" munkáért! Ja hát és persze még kellett vennem egy új főtengelyt..
Nem akarok én senkit lejáratni, de ezek tények. Ennyit erről!
Üdv.
Sziasztok!

Tudna valaki ajánlani egy patent fenyezot pesten?
Újra kéne fenyezni az rs két oldalát meg a fejidomot...
köszi előre is :-D
Holnap beillesztek ide néhány képet, mit csinált a Kawám főtengelyével. Nem az hogy elnézte volna a dolgokat, hanem szó szerint gányolt! Simsonban meg egyéb szoc motorokban elismerem hogy jó, de én azt mondom, hogy ha nem ért újabb vagy más típusokhoz, akkor ne az én pénzemmel próbálkozzon meg gányoljon!
Ennek ellenére mindenki oda viszi a dolgait ahova akarja, én oda többet be nem megyek az is tuti!
Én régebben járok Feribához, mint ahány éves vagy.
Rendszerint kifogástalan munkát végez.
ez meg az én tapasztalatom párszáz főtengelyfelújítás és hengerfúrás után..

szikszainál kétszer voltam, egyszer egyszerűen nem csinlta meg amit kértem, csa húzta az időt hetekig, máskor meg kaptam tőle bejárathatatlan 1 százados ilelszésű hengert.

ettől függetlenül szikszait is csak ajánlani tudom bárkinek.r

Nyilván Feribáról más uygen így tudna osszakat mondani.
Ennek az az oka, hogy csak az nem hibázik aki nem dolgozik.
Hát ja, de ha van szerszámod, akkor azt mondom te csináld, én nem bízok bennük. Főtengely, henger, dugót elviszed és kész. Ha kész a gépmunka utána úgy is látod hogy jó vagy nem.
taborival nekem is rossz tapasztalataim vannak.. megcsinaltak a fotengelyem, majd nem egesz ket nap mulva eltort.. szerintuk anyaghiba, szerintem nem csereltek ki, vagy pedig ket nap alatt oregedett a tengely 10 evet, mert az bizony kopott volt..:)

koszonom szepen a tippeket, ez a szerviz dolog elegge bizalmi kerdes, kb mint a nogyogyasz a csajoknal :D
Megvetem ugye a motort, de sima víz van benne és az nem az igaz mert hát vízkövesedik egy idő után természetesen!
Egyébként hol lehet le engedni a vizet?
És mely fajta fagyállót javasolnátok bele? Melyik színűt?
Castrol power 1 amit ajánlok, de ipon is nagyon jó csak majdnem 2x annyiba kerül.
Alkatrészeket innen a 17 kerből a Kelo motor-ból szerzem, de én azt ajánlom, hogy vidd el a hengert, dugót, főtengelyt Szikszai mesterhez, ő a legjobb, nagyon profi öreg! Majd ő megmondja mi merre alkatrészügyileg, meg gépmunkát is ő csinálja, és hozzá tartozik egy motorbolt is, ahol azt hiszem be is szereznek cuccokat a blokkhoz. De akár vidd az egész blokkot, ha biztosra akarsz menni, és nem otthon szarakodni vele. (persze ha van szakértelem, meg felszerelés, otthon is szét meg összerakhatod) Lehet többe van, de nagyon profik. Táborihoz semmiképp se menj, ő csak gányol---előző motorom hajtókarját is elkúrta, végül Szikszai csinálta meg, kacagott is amikor kiejtettem a tábori szót a számon... Belinkelem a honlapját:
http://motor-centrum.hu/
Előtte hívd fel és egyeztess vele
Sok sikert a géphez, remélem minél előbb egyben lesz
Ma néztem meg!Szerintem még festeni se kell.Mert csak a tank felhajtásnál lett megerösitve a müanyag azt meg eltakarja az ülés!Bár ez piros spain.Nem tudom milyen szinü a motorod!A festék boltba kikeverik a megfelelö szint 2 komponensü festékkel érdemes fényezni mert gyárilag is azzal van.Ha küldessz egy postacimet akkor postázom.Email: firegyula@citromail.hu TeL:06 70 459-6036
Mondjuk castrol power 1 racing 2t én ezt használom. De még azt mondják a Agip Speed 2T is elég jó következő olajam lehet az lesz.
Szia a power NEM működésének két oka lehet. Nincs a mocidban akkksi vagy az elektronika ment tönkre! h működik-e egyszerű beindítod a mocit: alapjáraton nyitva van 2500nál lezár, kb 7000körül ismét kinyit attól függ milyen elekrtonika van benne! Üdv
Neked is szeretnem megkoszonni a segitsegedet!
ezeket mind elvegzem, szoval a mocim majd neked koszonheti megbizhatosagat:))

castrolbol pontosan milyen tipust valasszak?

te hol szerzed be az alkatreszeket? mert amik itt budan vannak motorosboltok.. hat igazabol csak vannak, nem ismerik a tipust..
koszonom szepen a valaszod, sokat segitettel vele!

viszont ezt nem ertem:

http://www.youtube.com/watch?v...

mi mehet tonkre 25centi bowdenben..:D
Köszönöm! most raktam fel a képeket nem rég.
A tied is, de ezt már mondtam
küldtem mailt

Szépek a gépeid !
http://www.kepesmotor.hu/april...
Sziasztok bocsi a zavarásért AF1 REPLICAMAT CSERÉLNÉM RENDSZÁMOS VAGY RENDSZÁMOZHATO MOTORRA MUIVEL MOST RAKOM LE A NAGYRA A JOGSIT RÁFIZETEK SOKAT