Szia viktor, ma amikor megálltál az rs-el kajálni a jászain, én mentem oda hozzád, de fácsebúk nem akarta hogy megtaláljalak, úgyhogy jelölj már be te kérlek :D Elvileg itt megtalálsz: http://www.facebook.com/gabor.... .
(Rajnai Gábor néven), pályabicó van a borítóképemen. Kösszke :)
1. ha már összeállt a motorblokk, indul/ pöfög, akkor az olajpumpát a helyére szerelve ellenőrzöd úgy, hogy
a vastag (ráfolyó) cső lehetőleg és/vagy mindenképp levegőmentesen rá van dugva a helyére,
a vékony (nyomó) csövet pedig szabadon hagyod -csak a pumpára dugod az egyik végét (karbira nem)
a motort elindítod...
! ! FONTOS ! ! , hogy ekkor előre bekevert (KEVERÉK) benzint használj!
2. vagy a pumpa nem kell a motorblokkra szerelve legyen. megtalálod a módját, hogy pl fúrógéppel megpörgesd a pumpa tengelyét... (csövek itt is ugyanúgy)
mindkét esetben mikor dolgozik a pumpa az olajnak szakaszosan jönnie kell a nyomócsövön.
a tolattyúval (amit a gázkarral bowdenen keresztül mozgatsz/ húzol) szabályzod az olajegységek mennyiségét...
rotax 123 alkatrész eladó
van még elégge sok alkatrész
sem amal gyújtástrafó is
ducati feszab is
continental 130/70/17 gumi is
tel:06307316232
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
Köszy
Nem találom de elvileg minden meg van benne szerintem az aksinál van még valami kis sarú de azt sem tudom mi a inditókulcstól jön lefelé...Wáááh kéne valami fotó ha tudna valaki segíteni!
Szia
Gondolom egy csatlakozó van a végén. Ott a légszűrő körül kéne lenni valahol amivel össze kell dugni és akkor ha minden jó működni fog. Most így pontosan nem tudom megmondani hogy hol van ahova be kell dugni. Nézz szét ott a légszűrő körül hátha ott lesz
Üdv!
2006-os Rs-em van, 7666km-el vettem. 3. motorozás után amikor megálltam, majd ráadtam a gyújtást bevillant a villás kulcs jel. 7706km volt akkor benne éppen. Majd utána kialudt.(néha bevillan, azóta 1-2km-t mentem vele) Milyen szervizelésre utal a jel vagy pontosan mi a jelentés? Előre is köszi!
Elérhetőségem: ms1964@freemail.hu
(Rajnai Gábor néven), pályabicó van a borítóképemen. Kösszke :)
1. ha már összeállt a motorblokk, indul/ pöfög, akkor az olajpumpát a helyére szerelve ellenőrzöd úgy, hogy
a vastag (ráfolyó) cső lehetőleg és/vagy mindenképp levegőmentesen rá van dugva a helyére,
a vékony (nyomó) csövet pedig szabadon hagyod -csak a pumpára dugod az egyik végét (karbira nem)
a motort elindítod...
! ! FONTOS ! ! , hogy ekkor előre bekevert (KEVERÉK) benzint használj!
2. vagy a pumpa nem kell a motorblokkra szerelve legyen. megtalálod a módját, hogy pl fúrógéppel megpörgesd a pumpa tengelyét... (csövek itt is ugyanúgy)
mindkét esetben mikor dolgozik a pumpa az olajnak szakaszosan jönnie kell a nyomócsövön.
a tolattyúval (amit a gázkarral bowdenen keresztül mozgatsz/ húzol) szabályzod az olajegységek mennyiségét...
Érdeklôdni szeretnék, hogy nincs-e valakinek elfekvôben egy Jolly Moto DOB. Akinek esetleg van az kérem jelezze.:-)
Üdv:
SincowU
van még elégge sok alkatrész
sem amal gyújtástrafó is
ducati feszab is
continental 130/70/17 gumi is
tel:06307316232
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
ha esetleg van valakinek, erdekelne :- )
Holnap pakolnám össze a kis Rs125-őm blokkját csak nem tudom hogy kell ellenőrizni az olajpumpát hogy működik-e.Segítene valaki?:))
Tervez valaki nagyobb gépre váltani? Jövőre frissül a választék!
Honda 250R vs. Kawa 250R.
http://motorosvilag.blogspot.h...
Úgy a jó akkor.
DUNLOP Sportmax Qualifier | Vélemény ?
Válaszokat előre is kösz ! :)
Nem találom de elvileg minden meg van benne szerintem az aksinál van még valami kis sarú de azt sem tudom mi a inditókulcstól jön lefelé...Wáááh kéne valami fotó ha tudna valaki segíteni!
Gondolom egy csatlakozó van a végén. Ott a légszűrő körül kéne lenni valahol amivel össze kell dugni és akkor ha minden jó működni fog. Most így pontosan nem tudom megmondani hogy hol van ahova be kell dugni. Nézz szét ott a légszűrő körül hátha ott lesz
Van két kábel a benzincsapon,csak nem tudom hova kell elvezetni....
és ha a 8ezer kmt túllépi, akkor világítani fog folyamatosan
2006-os Rs-em van, 7666km-el vettem. 3. motorozás után amikor megálltam, majd ráadtam a gyújtást bevillant a villás kulcs jel. 7706km volt akkor benne éppen. Majd utána kialudt.(néha bevillan, azóta 1-2km-t mentem vele) Milyen szervizelésre utal a jel vagy pontosan mi a jelentés? Előre is köszi!