Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó 2007-es Aprilia Rs 125, kiváló állapotban. Érdeklődni a foxxxy@vipmail.hu-n, vagy a 0040-743-966273-as telefonszamon.
Ajánlatokat várom akár e-mail-ben a dugattyúra gyűrűkkel!
Írtam mail-t!
én tudok szerezni! OLCSÓN adatlapomon az elérhetőség
Sziasztok!
Mihamarább vennék RS125-be (2002) dugattyút gyűrűkkel akár használtan, de jó, működő, használható állapotban!
Eladó cuccok !
Igen N.Attilától vettem.
Hogy gondoltad ezt pontosabban ?
Egyébként hogy tudnád megcsinálni magadnak? ezt én is szeretném tudni mert ha kéne nekem is akkor jó lenne tudni meg elég jól mutat is rajta szerintem meg gondolom te is ezért akarnád megcsinálni
Igazából már ez tárgytalan mert már vettem egy másik RS-t ,de köszi azért a választ.
Nekem azt mondták h lehet állítani rajta valahol a kipufogó környékén.
De akkor lehet rosszul mondták nekem!
a membranban megvan mind a 6 csavar? mokas dolgokat tud csinalni egy kiesett kis csavar az egesterben..............
membrán?:)
engem erdekelne! :-)
legyel olyan kedves kepet kuldeni rola (ha meg aktualis), a viktoor@hotmail.de-re! :-) es persze az ara is erdekelne:-)

koszonoooom
uuu sziasztok! vegre talaltam elo RS125 forumot :-))

segitsetek legyetek olyan kedvesek!
ez a masodik RS-em, es eddig nem manifesztalodott bennem a gondolat, de ma youtube videokat nezegetve ra kellett jonnom, hogy lehet nekem fojtott az RS-em... honnan tudhatnam ezt meg?

tepem neki tenyleg ahogy lehet, de nem erzem azt az erzest, amit sokan irnak, hogy huuu de megy.. most vagy nekem keves, vagy tenyleg fojtva van..:) remelem az utobbi.. :\
Sziasztok!
Nektek hány liter olajat eszik meg a gép, x kilóméter alatt? (persze különolajozással)
Hello! Te vetted meg az Atilla RS-ét. Olyan kérésem volna, hogy tudnál segíteni abban, hogy azokat a rajtszámos zöld körvonalakat meg tudjam csináltatni a motoromra? Körbe kellene rajzolni halál pontosan és eljuttatni nekem, a fejidomról is kellene meg a farokidomról is.
elküldtem!
NEM tudsz állítani a power nyitáson. Ha egyszer 7800-as elektronikád van az akkor fog neked nyitni és nem máskor
Halli olyan kérdés,hogy az első teleszkópba menyi olajat kell töteni ? mert tegnap felöntöttük és nagyon kemény lett,,majd szétesik ha belemegyek valami kis gödörbe olyat ütt rajta,,,
képet tudnál róla küldeni?
aalex13@freemail.hu
150/60 r17-es Dunlop D209GP-m van ha érdekel
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy mi lehet a gond a hátsó fékemmel?
Szorult a fék, mármint 2-3 perc kellett neki hogy visszajöjjön a helyére.
Szérszedtük a főfékhengert semmi baja a gumiknak,kicseréltük az olajat dot5-ös re összeraktuk és nem keményedik ki. Hiába légtelenítjük folyamatosan jön belőle a levegő.
a tertályból meg alig megy le az olajszint, még akkor is hogyha teljesen kinyitom a légtelenítőt

a másik, hogy nincs valakinek 5 évnél fiatalabb, hibátlan, 150/70/17-es hátsó gumija? lehetőleg sportos

köszi!
ha gondolod írj,van egy 1 éves akksim
lacciko@gmail.com-írj és megbeszéljük!
Power motort keresek!
:06/20 239 2864
Ment a mail!