Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hmm bocsánat akkor én ezt rosszul tudtam! Nekem úgy mondták h ebbe 7800-nál nyit és kész nah mind1 akkor
Figylej már milyen rs be nyit a power 6500 nál? mert ilyet még nem halodtam ha egyszer az elekronika 7800as akkor az akkor fog kinyitni nem mikor te akkarod vegyél zeeltronikot és akkor kedvedre szabályozhatod.
Sziasztok!

Gondoltam megosztom most itt ha már rs125 a fórum neve
Ami már egy jó ideje álmom volt most végre is valóra vált h meg lett nekem is az RS 125
Rengeteget olvastam itt a fórumon is róla egyébként.
Mikre kell amúgy odafigyelni ennél a gépnél? Castrol Power1 Racing 2T olajat rakok bele úgy tudom ez jó és még árba se olyan drága.
Annyi hibája van h ha az aksi merültebb akkor nem nagyon tudja megforgatni!
96-os évjáratú gép,gyárilag 34-es dellorto karbi, meg ennek a power is más mert ennek 7800nál nyit ki! (majd lehet állítani kéne inkább és úgy mint a többinek h 6500nál nyíson )

Nagyon fasza gép szerintem!

Egy fényezés rá fér a króm is be van mattulva meg kicsit piszkos is. (van rajta horzsolások is )
Pár kép:
Sziasztok!
Rotax 122-es váltójáról lenne valakinek robbantott ábrája?
akkor ez nem jó neked
van 1 continetal 130/70/17 ha érdekel az majdnem zsir uj 10e
Csak ez 180-as.
itt a kép!nem a legtökéltesebb álapotba van de még bőven hajtható! odadom 8ezerbe!
Neked, ez a plexit 92-es RS-be hogy ment bele? nem kellett átfúrkálgatni? Az szerintem szívlámpásba való. ÉS mennyi pénz lenne az ára? 95-ös RS-be kellene.
Milyen minta van vágva rá?
És mennyi pénz? az pont RS250-re való :)
De már nekem az újabb lámpás van nem az"egyenes" mint amilyen neked és annak lehet hogy másabb a plexije. Ha esetleg megmérnéd a csavar távolságokat akkor összetudnám hasonlítani.
160-s van ha érdkel vágott slik
Dunlop D209 GP gumim van!
8000.
ezen még elgondolkodom
fasza kis vékony anyagből!
nincs most kép sajnos de fekete színűt vagy tudok rozsdamentesből is de akkor az 8e csak a dob!+ még akkor a rendszer
milyen vég dobot tudsz készíteni ? képet esetleg ?
tudok neked késziteni végbobot hozá ha érdekel!
ugy 10e
nekem komplett rendszer kellene azért kösz
nekem van 1 rezorol az ára 5e
Oldaltámasz - 2000.
Gázcsutka kapcsolókkal - 3500.
Power elektronika - 10.000
Power motor, bowden, ház, nyelv - 15.000.
Indexrelé - 1500.
Komplett hátsó kerék (lánckerék, hardy, tárcsa, csapágyak, gumi) - 20.000.(akár bontva is)
Komplett hátsó fékrendszer - 10.000.
Indítórelé - 2000.
Trafó - 10.000.
Első fékpatkó - 4000.
Hátsó rugóstag - 6000.
Kipufogódob - 8000.

Összes: 50.000.

rs_cuccok@hotmail.com
06209807346
Hali.
Egy kis segítség kellene.A motorom bedarálta az egyik műanyag fogaskereket,szétszedtük vettem bele másikat.Összeraktuk, kapott új olajat, és most az a baj hogy a váltó olajat fújja ki a levegőző csövön vagy min.Főtengely szimeringre gondolok, de aki jobban tudja segítsen már.Köszi.
Szewasztok!

Problémám lenne a mocival. Nem tudom valakinek volt ilyen jelensége hogy gázadásra zizegő hangot ad a motor. Alapjáraton nem jelentkezik de ha már egy kicsit is gázt adok akkor máris elkezdi.
sziasztok....használt jóállapotú gumit szeretnék venni,150/60 r17:)
köszi előre is :)
dob rezó csonk rugók együtt 8 ezer ?