ja amugy szerelő rakta össze a hengert mert marci faterja elvitee és tuti az b.szott el valamit mert szinte szenes volt a tömités és rá volt sülve a hf-re.
Mitöl lehetett az hogy 120 fokos volt a hőmérséklete amikor elromlott?
elötte meg ment 40km-t akkor semmi nem volt
Oké köszi! :D
a vizpumpát hol találom?
mert leszedtükk a jobb oldaldeknit és alatta egy kuplunkkosár kinézetü cucc van (gondolom nem az csak ahhoz tudom leginkább hasonlitani) az alatt van vagy hol?
-termosztát(de az mint kiderült nincs)
-hf tömítés
-vízpumpa
Kell egy hf tömités akkor, meg egy termi, ha nagyon muszáj. Henger, dugó nem sérült? Össze kell szépen rakni másik hf tömítéssel(ha kell nekem van), feltölteni vízzel, büfiztetni és Marci újra száguld
Szia!
Üllői af1-es Marci szomszédja vagyok (én szerelem a motorját :)
de a magyarázási képessége 0 :) le tdnán irni nekem hogy mit javasoltál mit csináljunk mot a motorjával? (szétszedtük a hengert és a hengerfej tmités szét volt égve, nincs benne termosz, és alig volt benne víz, pedig teele töltöttük?Köszi e-mailem: ferrarif430c@freemail.hu
De most mit kell kiválasztani a színeken? Gyári chesterfiledes matricát szeretnék fekete RS-re ennyi. Ha van mintád ez alatt értem, hogy méretpontos akkor te küldj mintát a zotyavfr@freemail.hu címre.
Sziassztok!
Csak puszta kíványcsiságból kérdem, hogy szerintetek mekkora hengert lehet max tenni egy 98-as rotax 123-as blokkos rs-re, úgy hogy az ne tegyen krt se a főtengelyben, se semmiben? :)
én tudok neked adni 2-t újat, gyárival megegyező minőségűt, színeket Te választod ki! Ha gondolod emailben küldök képet és meg tudod nézni, hogy miről van szó! 3-4e között megvan a kettő.
cserélném rendszámosra :)))