Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

29ért nempénz ha ugy adja kompletten... sm szettnek is jó, annyiért pedig nem ár...
Sziasztok..remélem segítséget talalálok:)
2006-os RS125...bestartolom és olyan érzékenyebb hangja van szóval olyan vékonyabb..és mész vele akkor hallani is és nemhúz annyira és a nemrántja meg a motrot a powernél csak egyfolytában de amig elér 5ezerig addig kicsit akadozik..most volt olajcsere 200km-el ezelőtt ..2 napja kezdte el csinálni..de van aztán amikor nemcsinálja szóval mondjuk megyek vele 10 percet aztán megy rendesen és van amikor megin visszaugrik..ilyen hibával még senki sem találkozott? vagy esteleg aki pontosan tudja mi a hiba?
köszönöm
szia....hát tudod énis 50 000 ért adtam el az aprilia felnijeimet......abból gondoltam h 50 ért futnak...meg tőlem is 50 et kértek mindig a felnikért..cagiva...aprilia stb...a lényeg hogy 5 küllős legyen ....
Sziasztok van pár eladó cuccom:
-AF1 Futura 125 hátsó segédváz
-AF1 Futura 125 faridom hátsó üléssel együtt
-RS 125 ülés alatt lévő idomok

és keresek AF1-hez jó állapotú szívócsonkot(34-es karbim van) és hátsó fékolajtartályt

érdeklődni: nagy122@freemail.hu
ha kell küldök képeket is
Adnál email cimet,megbeszélhetnénk a lábtartót
Na már meg is jöttem :)
Vettem egy komplett láncszettet, meg egy új kesztyűt! :D
Voltak fasza markolat gumik is, de azért majd visszamegyek később, ha leányzó leérettségizett, mert nehéz a döntés! :D
Jó, hogy ilyen sok féle narancssárga közül lehet választani!
Jobb volna ha csak egy féle lenne, akkor nem kéne válogatni! :D
Láncszett csere ííínduuuul ! :D
Ja, igaz is! A Pinkről el is feledkeztem! Ott sem drágább sokkal talán, meg legalább nem a postára kő várni. A markolattal mi a gond? Jó lesz oda a bóbita gázmarkolat is, tán még akad a pincében egy:D
Hello van egy elado rotax 123 -as hengerrem prox dugóval , adom hozza a cilindert es a hengerfedőt. Korubelul 4000km van benne .
Elérhetőség :Email: boris.smith05@gmail.com
Az csak egy dolog h ki mennyiért hirdeti.. eredeti áron úgysem fogod eladni értéktelen hidd el.......... nem hiány cikk!
nekem van komplet váltokarom az ára 3e
nekem szerintem van holnap irj rám és megnézem
nekem van lábtartom váltokarom rudazatal az ára 7e kompleten!
hát nemtudom..tavaly még 50 000ftért árultak iylet egy közismert alkatrészbontó heylen név nélkül.....azért akartam olcsóbban adni....
Nem akarlak megsérteni de ezért soha az életben nem fogsz még 29 et sem kapni
holnap megnézem mert van pár ilyen cuccom....sztem elképzelhető h van ilyen rudacskám.....
rengeteg alkatrészem van ujra!
minden van idomot kivéve!
sem amal gyujtás is!
van ,vadi új,még sose volt főlszerelve17e
nekem a rudazat végén lévő kis kar kellene.Van?
Szia!
A váltótengelyen lévő kis kart keresek,amire a váltópedált összekötő rudazat van felcsavarozva.
Eladó
Van új gumim ha érdekel. Pirelli dragon olcsóért
Eladó fogaskerék.
Ismrem a Nagyvas.hu-t szoktam onnan rendelni elég sokat!
Egy lánckerék, meg egy markolat kell most a gépre, de azt hiszem, holnap műszak után beugrok Tbányára a Pinkbe, aztán megveszem ott! :D
Addig is megyek, meg a postaköltséget kifurikázom :D
Ajjha, az fasza! :(
Megírja a címét, visszaküldöm neki, aztán akkor majd csak küld helyette egy működőképeset!
Köszi az infót!
Eladó cuccok ! 2008 as rs 125-höz hasidom.farok idom. karburátor.pover motor.pover computer 8400 as. gyári kipuf dobal együtt.első lámpa. indexek. reális áron !